RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Trommisen spydde 38 ganger før konserten


Bassisten i Children of Bodom, Henkka «Blacksmith» Seppälä, spilte hele konserten med skjorta fra Misery Circus.
Bassisten i Children of Bodom, Henkka «Blacksmith» Seppälä, spilte hele konserten med skjorta fra Misery Circus. Foto: Foto: Elias Pellicer Ruud
Om ikke musikken er av det lystige slaget, ble allikevel møtet mellom Children of Bodom og «barna» fra Grorud riktig så minneverdig.

ROCKEFELLER: Selv om de to gutta fra Grorud er aldri så mye musikere selv, har de sine forbilder.

Elias Pellicer Ruud, eks Strømbrudd og trommis i Misery Circus, og Åsmund Persønn Ødegaard, gitarist i Oslo Faenskap, var å finne ventende utenfor Rockefeller allerede fra tidlig formiddag.

De store heltene fra Finland skjønte nok at de hadde mye i vente og lot seg se utenfor turnébussen både titt og ofte. Og hver gang møtte de blide «barna» fra Grorud.

BILDER FRA KONSERTEN MED CHILDREN OF BODOM

Utveksling

Og det ble mer enn en prat. Utveksling av gaver og autografer, og bassist Henkka "Blacksmith" Seppälä lot seg vennligst bli produktplassert en T-skjorte fra Misery Circus.

– Jeg er kjempefornøyd med det nye albumet «Relentless Reckless Forever», sier gitarist Roope Latvala til de to gutta fra Grorud og legger til:

– Spesielt siden det ikke bare er frontmann og gitarist Alexi Laiho som har stått for gitarsoloene på den.

Turnélivet er hardt og trommis Jaska Raatikainen var ikke helt i form så tidlig på dagen.

– Spydde 38 ganger før konserten, ifølge Alexi Laiho.

Konserten

Children of Bodom spilte et knalltight sett med låter fra hele den 14 år lange karrieren. Det nye albumet, Relentless Reckless Forever, sto i fokus.

Det hele var pakket inn i et fantastisk sceneoppsett med lys og lyd som virkelig satte stemninga på topp. Rockefeller var helt fullt.

– Showet var full av brutal, aggressiv, episk, melodisk og hardtslående metall som gjorde at konserten av meg får terningkast seks, avslutter Elias Pellicer Ruud.Bandet er fra Finland, spiller melodisk death metall. Har gitt ut sju studioalbumer. Showet i Oslo var nr. 6 av 43 i turneen, Ugly World Tour 2011 som promoterer albumet.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere