– Tror de andre er slitne nå

Elleve minutter med festhåndball var nok da BSK/NIF banket ØIF Arendal onsdag.

NORDSTRAND: 9–9 var stillingen da kampuret viste litt i overkant av ni minutter. Elleve minutte senere sto det plutselig 19–11, og kampen var i realiteten avgjort.

– Vi kjørte fullstendig over dem, og når det går så fort er det ikke lett å møte oss. Vi kan nok ikke spille mye bedre enn vi gjorde i den perioden, smiler BSK/NIFs spillende trener, Michael Bech Rehnquist.

Han forteller at det er krevende å holde lenge oppe når det går i hundre hele tiden.

– Vi gikk litt tomme, og unggutta våre er heller ikke så flinke til å si fra når de blir slitne. Men jeg tror også det sitter noen andre i garderoben som er veldig slitne nå, smiler Bech Rehnquist og sikter til motstanderne fra Sørlandet.

Holdt unna

ØIF Arendal fikk omsider skjerpet seg mot slutten av 1. omgang, og gjestene klarte å kutte ned på forspranget til fem mål.

– Vi måtte nullstille igjen i pausen, og jeg føler vi holdt helt inn. Det er min jobb å bytte når spillerne blir slitne, og vi har mange gode spillere å ta av, sier Bech Rehnquist.

Gjestene var på det nærmeste fire mål bak BSK/NIF i 2. omgang, men seieren var aldri truet for vertene.

– Godt å beholde den gode hjemmestatistikken vår. Etter tapet for Stord rett før jul bestemte vi oss for at vi skulle vinne resten av hjemmekampene, sier Bech Rehnquist, som bare har sett sitt lag avgi ett poeng hjemme etter det (27-27 mot Sandefjord).

Tøffe tak

For BSK/NIFs unggutter ble det en tøff påkjenning å møte robuste og erfarne ØIF Arendal-spillere onsdag, men vertenes spillere kjempet tilbake med samme mynt.

– Dette er nok et av landets mest fysiske lag, så det er tøft å spille mot dem. Samtidig kan vi dra nytte av tempoet vårt mot slike lag, sier Michael Bech Rehnquist.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Håndball

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag