RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Tror ikke på ransbølge


RANSBØLGE: Distriktssjef for Reitan Servicehandel, som 7-eleven kioskene er en del av, tror ikke det er en sammenheng med de mange ranene mot 7-eleven kiosker i Oslo den siste tiden.
RANSBØLGE: Distriktssjef for Reitan Servicehandel, som 7-eleven kioskene er en del av, tror ikke det er en sammenheng med de mange ranene mot 7-eleven kiosker i Oslo den siste tiden. Foto: FOTO: LINN HUSBY
Eieren av 7-eleven kiosken på Sæter synes ran er en lite hyggelig side av kiosknæringen.

SÆTER: Eieren av 7-eleven på Sæter, som knapt har eid kiosken i mer enn ett år, synes det er lite hyggelig at butikken hans på søndag ble ranet av to unge maskerte menn med balltre.– Ingen vil jo bli rana på jobben. Det var trist at dette skjedde akkurat her, sier den daglige lederen, som ikke ønsker å stå fram med navn og bilde i avisen.

Han var selv ikke på vakt da ranet skjedde.

Den ansatte som jobbet kveldsskift var alene på vakt, men skal ha taklet det hele, etter forholdene, bra.

– Han skalv jo da han ringte meg i telefonen. Først så trodde jeg jo at han fleipa, men skjønte raskt at dette var seriøst, sier kioskeieren.

Avhørte vitne

Politiet ble kontaktet av den ansatte med en gang etter at de to ranerne hadde forlatt butikken.

– Da jeg kom sto politiet på utsiden og var i gang med å av høre et vitne som hadde sett det hele.

Ransbølge for 7-eleven?

Den siste tiden har det vært en rekke kioskran i Oslo. Natt til i tirsdag 13. mars ble det begått et ran mot 7-eleven i Torggata ved Gunerius, og samme kveld som ranet på Sæter, ble en 7-eleven på Frogner utsatt for det samme.

Distriktssjef i Reitan Servicehandel synes ikke de mange ranene er uvanlig, men er overrasket over ranernes valg av tidspunkt.

– Slike ransbølger kommer fra tid til annen, men vanligvis så skjer det ofte når det er litt kaldere ute, sier Are Sjåland, distriktssjef i Reitan Servicehandel.

– De får jo ikke med seg mye, det er jo bare snakk om vekslepenger, legger han til. Derfor tror han ikke dette er opptakten til en herjende ransbande.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere