RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TIGER: Steffen Larsen vant forrige helg Nordisk Mesterskap i karate, og konkurrerer snart også for Tiger Karateklubb på Frysja. Her fra den kinesiske mur.
TIGER: Steffen Larsen vant forrige helg Nordisk Mesterskap i karate, og konkurrerer snart også for Tiger Karateklubb på Frysja. Her fra den kinesiske mur. Foto: FOTO: Utlån

– Tror jeg lukter gull!

– En ubeskrivelig god følelse å vinne Nordisk Mesterskap, nå venter EM, sier Steffen Larsen, som har meldt seg inn i Tiger Karateklubb.

KJELSÅS:– Jeg trente hardt, men også «lurt», før mesterskapet forrige helg, med blant annet Håkon Fredriksen i Tiger Karateklubb. Og alle timer og lange dager med trening gir jo ekstra mening, når jeg får med meg tittelen og gullet hjem til Norge, sier Steffen Larsen, som bor på Majorstua, men som nå har meldt seg inn i Kjelsås’ Tiger Karateklubb.

Trives godt med tigrene

Steffen har trent karate siden han var 10 år. For å få nok trening nå, trener han i ikke færre enn fire forskjellige karateklubber, i løpet av en uke.
– Jeg trives veldig godt i Tiger Karateklubb, og har alltid hatt et fint forhold til klubben og medlemmene der. Klubben har også et godt miljø, gode trenere og tøffe utøvere. Jarle Sorken, tidligere europamester i tungvekt, sparrer jeg jevnlig med. Etter EM begynner jeg også å konkurrere for Tiger Karateklubb, sier Steffen.

EM på Tenerife

Og nå forberedes det til Europamesterskapet i karate, 11. – 13. mai på Tenerife.

– Det har vært en drøm i mange år – å vinne EM, og de siste tre årene har jeg jobbet strukturert og målrettet for nettopp EM, sier Steffen, som generelt er godt fornøyd med årets sesong.

– Jeg har markert meg bra i Dutch Open i Rotterdam, Italian Open i Milano, og jeg fikk bronse i Swedish Open. I tillegg ble jeg Norgesmester i Drammen i forrige måned.Så med tanke på EM, så tror jeg det lukter gull av meg nå!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere