*Nettavisen* Nyheter.

– Tror vi klarer oss

Nina Thorne og Line Berntsen (høyre) sørget for målene mot Fløya lørdag. Foto: Foto: Thomas Granerød

Linderud/Grei tok tre uhyre viktige poeng hjemme mot Fløya lørdag.

Linderud/Grei - Fløya 2-0 (0-0)

RØDTVEDT: Med 33 minutter igjen av oppgjøret på Greibanen scoret Nina Thorne det forløsende og meget viktige målet mot Fløya - et mål som kan vise seg gull verdt i kampen om å overleve i Toppserien.

Kun to kamper igjen

Etter lørdagens runde gjenstår det nå kun to kamper av årets serie mot henholdsvis Donn og Klepp.

– Klarer vi å ta tre poeng mot Donn og ett poeng mot Klepp så beholder vi plassen i Toppserien, noe jeg er sikker på at vi skal klare, fortalte målscorer Thorne rett etter kampslutt.

Satte straffen

Tre minutter før full tid ble Linderud/Grei tildelt straffespark og eksekutør Line Berntsen gjorde ingen feil fra ellevemetersmerket - ballen satte hun meget kontrollert bak en sjanseløs Guro Pettersen i Fløya-målet.

– Jeg har hatt en skikkelig go'følelse i hele dag, jeg bare visste at vi kom til å vinne denne kampen - og det klarte vi, stråler Berntsen etter kampslutt.

– Over nedrykksstreken

Som den første målscoreren Nina Thorne, så er også Line Berntsen krystallklar på at laget vil klare å beholde plassen i det ypperste selskap;

– Ja, helt klart. Når vi teller opp til slutt så vil vi være over nedrykksstreken, ingen tvil, smiler Berntsen til Lokalavisen Groruddalen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.