*Nettavisen* Nyheter.

– Uheldig med skjenking ved helsestasjonen

Ønsket om mer liv og røre på Veitvet senter til tross, Kari-Anne Mathiesen går i mot «uteservering» inne på torget på Veitvet senter. Foto: FOTO: JAKOB KIRKEVAAG

Bydelsdirektør Kari-Anne Mathiesen anbefaler BU-politikerne å gi rødt lys til skjenking på torget på Veitvet senter.

BJERKE/VEITVET: Little Asia As søker om «uteservering» inne på torget på Veitvet senter ved inngangspartiet til serveringsstedet Little Asia. Det søkes om åpningstid og skjenketid til klokken 22 og 21.30.

Bydelsadministrasjonen vil ikke anbefale dette.

Svært uheldig

– Det ville vært en særdeles uheldig kobling, dersom det skulle vært alkoholskjenking rett ved inngagen til Familiesenteret, som blant annet inneholder helsestasjonj, helsestasjon for ungdom og åpen barnehage, påpeker bydelsdirektøren, i forkant av neste ukes BU-møte.

Vil ha mer liv og røre

Bydelsadministrasjonen ønsker seg i utgangspunktet at Veitvet senter skal bliet aktivt senter med møteplasser for nærmiljøet.

Stedsanalysen Veitvet-Sletteløkka av 16.12.2008 etterspør utvikling og etablering av flere møtesteder på Veitvet senter. Serverings- og skjenkebevilling vil kunne bli et ekstra møtested.

At torget benyttes aktvit anses viktig for å skape mer liv på senteret, likevel vil altså bydelen ikke gå inn for uteserveringen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.