RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Unger skal smile!


David Brocken, i klubbhuset.
David Brocken, i klubbhuset.
Treningskoordinater David Brocken er på Frigg-feltet hver dag fra kl. 14.00- 22.00. Ikke rart alle kjenner ham.

MARIENLYST: – Han er kul, snill og lærer oss nye ting, slo et knippe av fotballskoleelevene til Frigg akademiet-trener Brocken fast, da Lokalavisen Frogner intervjuet dem på fotballskole i høstferien 2009.

– Ungene skal smile når de kommer på trening, og de skal reise fra treninga med et enda større smil, sier David Brocken, tidligere VIF-spiller og nå spillerutvikler og akademisjef i Frigg, og understreker at det skal være gøy å lære noe, det skal være gøy å spille fotball. Til og med vi trenerne har det jo kjempeartig, smiler Brocken.

Han er glad og ydmyk over å bli nominert som årets navn i bydelene Frogner og St. Hanshaugen.

– Med Brocken som anker klarer vi alt, og kan umiddelbart legge ut på de mest farefulle seilaser, uttalte styreleder i Frigg, Erling Fossen etter at det ble klart at Brocken ble i nettopp Frigg, og vraket eliteserien.

– David valgte Frigg, hvor han er til stor inspirasjon for klubbens barn og ungdom, og klubbens øvrige trenere og tillitsvalgte. Han fortjener å bli årets navn, lyder en av stemmene

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere