*Nettavisen* Nyheter.

– «Vålerenga får noen møkkamål!»

TILBAKE I JORDAL AMFI: Glenn-Stian Eliesen og Stian Granli var tilbake i Jordal Amfi, torsdag. Denne gang med Tønsberg Vikings.

Da Vålerenga møtte Tønsberg i går, var det to gutter som stod på isen med en litt annen følelse i kroppen enn de andre på laget.

Klikk på bildet for å forstørre.

Glenn-Stian Eliesen i forsvar for Tønsberg Vikings

Klikk på bildet for å forstørre.

Glede etter Tønsbergs 2. mål i Jordal Amfi.

Klikk på bildet for å forstørre.

Stian Granli på vei av isen i 2.periode.

JORDAL AMFI: Glenn-Stian Eliesen og Stian Granli er oppvokst i ishallene på Jordal, og i sommer gikk de fra Hasle/Løren til Tønsberg for å spille i GET-ligaen.– Vi har hatt et par kamper her da vi spilte for Hasle/Løren, men å være her for å spille i GET-ligaen er helt greit, men samtidig kult, erkjenner Stian.

– Og så er det jo fint når det er så mye kjentfolk som er her for å se på oss, legger Glenn-Stian til.

Tøft spill

Før kampen hadde Eliesen og Granli tro på seier til Tønsberg, men måtte uheldigvis se seg slått.

– Vi har slått de to ganger tidligere i år, og visste jo at vi kunne fått det til igjen, men Vålerenga på Jordal er en tøff kamp, sier Granli.

– Heldigvis har vi flere muligheter, sa Eliesen, som også hadde fått et lite sår på armen under kampen.

– Det blir jo noen tøffe, interne dueller når man spiller mot gamleklubben da, som for eksempel mot Brede Csiszar. Vi kjenner jo 70 prosent av laget, legger Eliesen til.

Helt ok resultat

– Vi må være mer nøyaktige på de sjansene vi skaper i kampen, da kunne resultatet fort ha vært noe annet, sier Granli.

– Vålerenga er heldige med målene sine, det var noen skikkelige “møkkamål” som vi kaller det på hockeyspråket, sier Eliesen med et smil om munnen.

Motbevise nedrykks-dommene

Tønsberg er nyopprykkede, og slipper ikke unna det å bli dømt nord og ned i sin første sesong i GET-ligaen, men Glenn-Stian og Stian har tro på at det kan gå bra.

– Vi tar det jo litt som det kommer, men selvfølgelig er målet og håpet sluttspillplass, sier Stian.

– Vi er en fin gjeng som jobber bra, nå gjelder det bare å motbevise det alle tror om oss, fortsette det gode spillet og ta med oss seierne våre, legger Glenn-Stian til.

Da er det bare å håpe at Eliesen og Granli gjør det bra, og kanskje ender de opp i utlandet som så mange av kompisene sine en dag?

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.