– Vår bydel må tåle å se en flik av byens skyggeside

– Naivt av Høyre og Bent Gether-Rønning å tro at Flexbo-beboerne skal være like veltilpasset som resten av Nordre Aker, sier SV og Hanne Lyssand.

– Naivt av Høyre og Bent Gether-Rønning å tro at Flexbo-beboerne skal være like veltilpasset som resten av Nordre Aker, sier SV og Hanne Lyssand. Foto: Arkiv

– Det er naivt av Høyre og Bent Gether-Rønning (H) å tro at Flexbo- beboerne skal være like veltilpasset som resten av Nordre Aker, sier en provosert Hanne Lyssand (SV).

 

NORDRE AKER/GREFSEN: – Vi fikk en veldig god informasjon om Flexbo, av prosjektleder bydel St. Hanshaugen, i forrige Arbeidsutvalgsmøte her i Nordre Aker. SV opplever Flexbo som et positivt tiltak, som vi ønsker velkommen til vår bydel, sier bydelsutvalgsmedlem Hanne Lyssand fra SV, som er provosert av Høyres utspill i avisen forrige uke.

BU-leder Gether-Rønning: - Flexbo-bosettingen skremmer

– Naivt!

– Det kan knapt finnes noe mer egnet sted i bydelen enn tomten Flexbo nå holder til på. Vi synes det er naivt av Høyre representert ved Bent Gether-Rønning å tro at beboerne skal være like veltilpasset som resten av beboerne i Nordre Aker. Også vår bydel må tåle å se en flik av skyggesiden i et bysamfunn. Det er ganske mange bydeler som har mer problemer enn at det er fremmedparkering i villaveiene!

– Første små skritt

– Flertallet av beboerne i Flexbo- prosjektet er for første gang begynt med de små skrittene til å bli rusfrie. Flere har bodd åresvis på gata og klart seg selv. Vi har innimellom opplevd at uteliggere tar tilhold i randsonen av marka. Da er det vel bedre med et slikt prosjekt som har oppfølging. Noen av de som er med i prosjektet er også hjemmehørende i vår bydel, sier Lyssand.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag