RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

I kveld vil BU på Søndre Nordstrand be Hafslund og Samferdselsetaten om trafikksikring i form av gjennomkjøringsforbud når det skal legges rør i Øvre Prinsdals vei. 
Foto: Arne Vidar Jenssen
I kveld vil BU på Søndre Nordstrand be Hafslund og Samferdselsetaten om trafikksikring i form av gjennomkjøringsforbud når det skal legges rør i Øvre Prinsdals vei. Foto: Arne Vidar Jenssen

– Veien må sikres!

For et par uker siden skrev Nordstrands Blad om trafikksikring i Øvre Prinsdals vei. I kveld kommer saken opp i bydelsutvalget.

PRINSDAL: Det er nestleder Liv Jorunn Eriksen (SV) som frykter for barns sikkerhet.

I sommer frontet hun trafikksituasjonen i Prinsdal generelt og så spesielt på Hauketoveien, Høydalsveien og Øvre Prinsdals vei. Nå er det Øvre Prinsdals vei som hun retter fokus mot.

LES OGSÅ: Budsjett uten dramatikk

I denne veien skal det nemlig legges ned fjernvarmerør, og dette betyr lang tids grave- og anleggsarbeid.

Liv Jorunn Eriksen håper å få med seg hele BU i kveld på et brev til Hafslund fjernvarme og Samferdselsetaten. Her pekes det at Øvre Prinsdals vei er smal, ofte er den dårlig belyst, det er mye buskvekster som står helt ute i veien, og når gravearbeidene nå settes i gang, blir veien enda smalere.

For å sikre barna som bruker denne som skolevei, foreslås det at Øvre Prinsdals vei blir stengt for gjennomkjøring. Dette gjøres ved å sette opp skilt i Nedre Prinsdals vei ved Høydalsveien og Lerdalsfaret.

Den grønne lunge som brukens som anleggsplass må settes i stand etter bruk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere