RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Veldig morsomt


Even Aarsland prikker her inn ett av sine tre mål mot Skjetten på et frispark fra 22 meter.
Even Aarsland prikker her inn ett av sine tre mål mot Skjetten på et frispark fra 22 meter. Foto: Foto: Thomas Granerød
Med tre mål på fem minutter bidro Even Aarsland sterkt til Korsvolls solide 7-1 triumf i åpningskampen mot Skjetten.

VALLE HOVIN: Korsvoll var totalt overlegne og levnet ikke Skjetten mer enn et trøstemål i søndagens åpningskamp i Norway Cup.

Fenomenalt hat-trick

Kampens hovedperson ble utvilsomt Even Aarsland (bildet) som to minutter ut i den andre omgangen mot Skjetten startet jakten på sitt fenomenale hat-trick. Fem minutter senere var bragden utført, en prestasjon det står stor respekt av - også med tanke på at spilleren ikke startet kampen, men kom inn bare fem minutter før pause på stillingen 4-0.

– Vi fikk som lag en meget god start på årets turnering og selvfølgelig var det veldig morsomt å score et ekte hat-trick, forklarer en smilende storscorer til Nordre Aker Budstikke.

Satser på serien

Korsvoll har ingen uttalte planer om å vinne gull i verdens største fotballturnering, men laget ønsker selvfølgelig å ta seg så langt som mulig;

– Vi ser i hovedsak på Norway Cup som en oppkjøring til høstsesongen, men man satser jo alltid på å vinne fotballkamper, vi fikk jo en strålende start så får vi se hvor langt vi kommer - tror vel vi kan nå en åttendelsfinale, avslutter spilleren som kun trengte 12 spilleminutter på å score et ekte hat-trick.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere