RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

MS-trener David Livingston etterlyser en langt bedre innstilling hos gutta sine enn det de viste borte mot Vålerenga.
MS-trener David Livingston etterlyser en langt bedre innstilling hos gutta sine enn det de viste borte mot Vålerenga. Foto: FOTO: Thomas Granerød

– Veldig skuffet nå

MS Hockey ledet mot VIF, spilte uten respekt og fulgte trenerens plan i den første perioden, deretter falt laget helt sammen.

Vålerenga - Manglerud Star 4-1 (0-1,3-0,1-0)

JORDAL: MS Hockey sjokkåpnet på Jordal Amfi ved Martin Wavik Ytterstad etter bare 1:30 spilt av kampen, et resultat som stod seg ut perioden - en periode gjestene fra Manglerud forøvrig spilte best.

Etter hvilen var det gode spillet fraværende og den regjerende seriemesteren takket og bukket og nettet tre ganger ved Regan Kelly, Fredrik Csisar og Steffen Thoresen.

Spillemessig ble det ikke stort bedre for Manglerud Star i den tredje perioden og nok en gang var det Vålerenga som maktet å sette pucken i mål, denne gangen ved Cato Cocozza som også fastsatte sluttresulatet til 4-1 til Vålerenga.

– Vil ikke tillate dette

Det var en meget skuffet trenerduo Nordstrands Blad møtte rett etter kampslutt.

David Livingston og Ove Sundelius lette etter ord og forklaringer på hvordan det er mulig å falle så drastisk sammen etter en såpass god start på kampen, svaret strides de to lærde om å finne, men én sak var de klinkende klar på;

– Det som er sikkert er at vi ikke vil tillate slikt fremover. Gutta trodde det skulle bli lett etter en god førsteperiode, slik innstilling skal vi ha oss frabedt i fortsettelsen, sier en samstemt duo.

– All respekt ovenfor Vålerenga, men...

David Livingston forklarer også at det vil bli gjort en del grep fremover for å rette på situasjonen;

– Den store forskjellen på årets utgave av MS og fjorårets sluttspillslag var den nevnte innstillingen til idretten sin. Den mangler vi nå - og den savner jeg. Er også skuffet over de eldre spillerne på laget som jeg nå synes må stå opp og kjempe - gå foran med ett godt eksempel om du vil.

– All respekt ovenfor Vålerenga, men hvorfor kommer de bedre ut enn oss. De har også et ungt og urutinert mannskap, jeg forstår det bare ikke, avslutter Livingston til Nordstrands Blad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere