RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Manglerudbandet Tom Ølboks er selvskrevne deltakere. FOTO: Line Rundmo
Manglerudbandet Tom Ølboks er selvskrevne deltakere. FOTO: Line Rundmo

– Velkommen til minifestival på Manglerud!

Bydelsdagene går av hengslene og Manglerud Ungdomshus inviterer små og store til minifestival på lørdag.

MANGLERUD: Unge, lovende talenter, skandaløse Kristopher Schau og hans nye band, rock' n roll gutta Tom Ølboks og sjokkerende Pain Solution... De tar alle turen til Manglerud Ungdomshus på lørdag.

I tillegg kommer de mye omtalte vinnerne fra Paradise Hotel, Emil og Tine. I forbindelse med markeringen av Bydelsdagene i Østensjø, ser Manglerud Ungdomshus sitt snitt til å fremme klubben.

– Vi vil vise hva vi står for og hvem vi er. Ikke noe er bedre enn å kunne vise dette med et forrykende sceneshow, forteller klubbleder Mia Bell.

Ess i ermet

Den årlige tradisjonen med utekonsert og show er et rusfritt arrangement for hele familien. Bell oppfordrer alle i bydelen til å komme og ta en titt.

– Det er en god blanding av ungdommer fra Østensjø som opptrer. I år har vi hatt sinnsykt mye trøkk med masse påmeldinger til konserten. Vi er oppe i 25 innslag i alle mulige sjangre, fra rap, rock, viser, improvisasjonssang osv., sier lederen.

Hun lokker med performance show med Pain Solution, ansiktsmaling, pinnebrød og småaktiviteter for de yngste. Er du nysgjerrig på hva et "trail-show" er, kan du finne det ut på lørdag. Da kan du også treffe på vinnerne av Paradise Hotel...

– Ikke minst så kommer Kristopher Schau med sitt nyeste band, Mongo Ninja og tar av. Også har vi Keep coming back band, som også var her i fjor. De har låter med innhodsrik tekst, forteller hun.

Slipp alt du har...

Ungdommen en sentrale og bidrar i stor grad til selve arrangementet. En egen riggegruppe hjelper til å rigge opp anlegg fra morgen til natt.

– De skal ha veldig mye av æren for at det blir så bra som det blir. Hele grunnen til at vi greier å dra i gang et sånt show er på initiativ fra ungdommer og voksne, ved at de søker eksterne midler. Av lokale organisasjoner er det Ungdomsrådet og Saniteten Manglerud, som har stilt opp med en god del midler, sier Bell.

Ungdomshuset har fokusert på at også andre, som Utekontakten, kan få vise seg fram med ulike stands på lørdag. Arrangementet vil finne sted i Plogveien 22 og holder åpent fra 16-23. Hvis det braker løs fra oven den dagen har de en back-up plan.

– Vi er likevel på området. Vi har vært så heldig å få låne lokaler av Aktivitetskskolen, som ligger vegg i vegg med oss, forteller hun.

Bydelens innbyggere oppfordres herved til å slippe alt man har i hendene sine lørdag 29. mai, enten det er oppvasken eller flyttelasset, for så å løpe til plogveien 22.

– Dette blir fett!

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere