RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Vet ikke om jeg får sove


Tiril Haga er farlig frempå, men dessverre for henne og resten av Kjelsås så var ikke marginene helt med laget i kampen mot Skedsmo. KLIKK PÅ BILDET FOR Å SE NESTE BILDE!
Tiril Haga er farlig frempå, men dessverre for henne og resten av Kjelsås så var ikke marginene helt med laget i kampen mot Skedsmo. KLIKK PÅ BILDET FOR Å SE NESTE BILDE! Foto: Foto: Thomas Granerød
Kjelsås røk ut av Norway Cup etter at laget tapte 3-0 mot Skedsmo.

EKEBERG: Etter å ha feid gjennom gruppespillet med tre seire og 16-1 i målforskjell kom Kjelsås til kort mot Skedsmo i onsdagens åttendelsfinale på Ekebergsletta.

– Veldig surt

Skedsmo tok seg fortjent til kvartfinalen etter å ha ført mesteparten av oppgjøret i stekende hete på Ekeberg, men det føltes allikevel ganske så surt for Kjelsås-spissen Tiril Haga rett etter kampslutt;

– De spilte ganske bra, men det er veldig surt å bli slått ut av Norway Cup. Særlig fordi vi spilte så bra og vant alle kampene våres i gruppespillet.

– Så ja, det er litt trist og jeg vet ikke helt om jeg får sove i natt, forklarer Tiril, før hun kjapt legger til at det heldigvis kommer nye muligheter allerede til neste år.


LES ALT OM NORWAY CUP HER!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere