RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kule karer: Hans Petter Stifoss-Hanssen (fra v.), Julian Ofsdal Berg og Andreas Biseth på scenen inne på Stoppestedet.
Kule karer: Hans Petter Stifoss-Hanssen (fra v.), Julian Ofsdal Berg og Andreas Biseth på scenen inne på Stoppestedet. Foto: FOTO: ELISABETH C. WANG

– Vi brenner for ungdommen!

Andreas Biseth, Hans Petter Stifoss-Hanssen og Julian Ofsdal Berg bobler over av energi. De er nyansatte på Stoppestedet og klare for å gi alt.

LILLEAKER: – Dette er tre utrolig dyktige karer som alle er velkvalifiserte og som brenner for kunst, kultur og arbeid med barn- og unge, sier leder ved Stoppestedet Tonje Tovik.

– Solid team

Hun er tydelig fornøyd og understreker raskt at hun har stor tro på Stoppestedets satsingsområder for 2012.

– Vi er nå et godt og solid team som vil jobbe hardt for å gjøre Stoppestedet og samtlige kurs og aktiviteter enda mer synlige og enda mer fristende for barn- og unge.

Vi tenker mer ungdomsstyring og involvering på alle plan, sier Tovik.

– Tenke selv

Andreas Biseth er Stoppestedets nye mann innenfor lydteknikk, rap og musikkproduksjon. Han vil blant annet arrangere kurs i rap med fokus på tekstforfatting og fremføring utover året og håper så mange som mulig griper sjansen.

– Jeg har alltid jobbet med barn- og unge og mener det viktigste er å gi dem tid til å tenke selv. Stoppestedet er et sted hvor de kan komme å utfordre egne ideer og ønsker.

Alle ønsker å bli sett og hørt samt å få tilbakemeldinger på det de driver med og det de brenner for. Selv har jeg blant annet jobbet mye med Ungdommens Kulturmønstring (UKM) og jeg har ofte blitt imponert av det jeg ser og hører, sier Biseth.

Se og bli sett

Hans Petter Stifoss-Hanssen Stoppestedets nye arrangementsansvarlige og mener det er viktig at ungdommen innlemmes i både planlegging og gjennomføring av arrangementer.

– Det skal være noe for alle og man må hele tiden tørre å prøve ut nye ting. Mestring er viktig for barn og unge og jeg snakker av egen erfaring når jeg sier at det å gi dem tid og rom betyr mye.

For meg var det å føle at jeg var bra nok viktig og selvsagt bare det å bli sett. At jeg er genuint opptatt av musikk og kultur tror jeg heller ikke det er noen som tviler på, smiler Stifoss-Hanssen.

Rocker og student

Julian Ofsdal Berg er juniorklubbens nye leder. Tilbudet er for 5. til 7. klassinger ved alle barneskolene i Bydel Ullern.

– Jeg studerer barnevern ved Høyskolen i Oslo og synes derfor dette er en spennende og annerledes måte å jobbe med barn og ungdom på. Det er rett og slett godt å se ungdom i levende live og i aktivitet, nå som mye foregår digitalt. Jeg lærer mye av å være sammen med dem og gleder meg til å jobbe videre med klubben utover året, sier Berg.

Til tross for at det er tidlig på året oppfordrer gutta allerede interesserte til å melde seg på årets UKM. 17. mars går arrangementet av stabelen.

– Dette er et arrangement som virkelig favner bredt, og lurer man på noe eller trenger råd og hjelp er det bare å komme hit til Stoppestedet. I tillegg vil jeg nevne at vi har ledig kapasitet i bandrommet hvis noen trenger et sted å øve, sier Stifoss-Hanssen.

UKM er for alle unge mellom 13 og 20 år. Se mer på: ukm.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere