RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Vi er fornøyde

Geitmyrsveien barnepark får opprettholde driften inntil videre, men barneparkforeldrene lover å følge opp saken grundig.

ST. HANSHAUGEN: – Vi er selvfølgelig fornøyd over at tilbudet ikke legges ned, sier fau representant i Geitmyrsveien barnepark, Siri Larsen. Lokalavisen skrev i forrige uke at det trolig ble videreført drift av Geitmyrsveien barnepark, noe som ble vedtatt med flertall i bydelsutvalget forrige tirsdag. Det ble likevel lagt inn et ønske om å se på videre mulighet for å utvide St. Hanshaugen barnehage, som er barneparkens nærmeste barnepark, å dermed legge ned barneparkdriften.

Fortsatt park

– Det er jo for så vidt greit at de gjør det i den rekkefølgen. At de ser an ønsket, istedet for først å legge ned parken, for så å åpne den igjen, sier Larsen videre.

– Vi ønsker fortsatt at det er et parktilbud, men hvis det ikke skulle være nok interesse for barnepark i fremtiden, kan vi selvsagt ikke rettferdiggjøre et slikt tilbud, innrømmer Larsen.

Bedre info

Hun er forøvrig glad for at bydelen har vedtatt at informasjonen om barneparktilbudet skal bedres, siden mye av grunnen til dårlig belegg i parkene tidligere nettopp var mangel på informasjon om parker. Her har foreldrene mye å utsette på bydelsadministrasjonens arbeide, men Larsen håper på at parktilbudet nå vil bli tydeliggjort mye bedre for alle.

– Jeg tipper på at barnepark saken kommer opp igjen, og da skal vi være til stede, lover Larsen som vil slåss for videre drift av barneparker. For at barneparken skal få fortsette å eksistere, må også alle krav til helse miljø og sikkerhet være oppfylt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere