*Nettavisen* Nyheter.

-Vi er i flytsonen

Treneren gir instrukser Foto: Foto: Knut Øydna

Innebandydamene i Sveiva hadde ingen problemer med å vinne mot Bygdøy Monolitten på bortebane.

Klikk på bildet for å forstørre.

Spilte en god kamp. Foto: Foto: Knut Øydna

SKØYENHALLEN: Sveiva tok sin fjerde strake seier i Eliteserien i innebandy og topper tabellen med samme poengsum som Slevik. Bygdøy er det enenste laget som har vunnet over Sveiva i årets sesong og damene var sultne på revansje.

-Vi vinner ganske greit og får et bra resultat. Jeg er allikevel ikke helt fornøyd med spillet vi leverer til tider og vi kan definitivt heve oss til neste kamp, sier Sveiva-trener Linda Andersen.

Fortjent Seier

Sveiva hadde et spillemessig overtak gjennom hele kampen og ledet fortjent med to mål etter de første to periodene.

- Jeg er veldig fornøyd med den defensive jobben vi gjør i dag, men vi slet litt med mottak og pasninger foran Bygdøy-målet,sier Andersen.

Tredje periode satset Bygdøy alt på å sikre seg poeng og stilte med en mer offensiv taktikk. Dette ga store rom for Sveiva-spillerne som de klarte å utnytte.

-De var nødt til å score mål for å få poeng i denne kampen og presset oss høyere i tredje periode. Dette ga oss større rom som fører til at målene renner inn. Bygdøy skal ha ros for å innsatsen og at de tør å gå offensivt ut i tredje periode, sier Andersen.

LES OGSÅ: Holmlia imponerte mot BMIL

Best på slutten

Jenny Westin hadde en god dag i Skøyenhallen og ble kåret til banens beste spiller.

-Det var en kamp med mye kamp, hvor det var mange dueller og lite finspill. Jeg synes at vi totalt sett er bedre enn dem og derfor vinner vi. Det viser seg at jo lenger matchen pågår, desto bedre blir vi, det viser bare at vi er et bedre trent lag, sier Westin.

Sveiva møter Grei i neste kamp den 18. desember i Rommenhallen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.