– Vi har en god lagmoral

Manglerud Star vant 3-0 over Skien.

Manglerud Star vant 3-0 over Skien. Foto: Foto: Knut Øydna

Manglerud Star vant en sliteseier mot et hardtkjempende Skien.

MANGLERUD: Manglerud Star har en suveren målstatistikk i 1. divisjon og har vartet opp med bra angrepspill så langt denne sesongen, men mot Skien sløste de med sjansene. De slet lenge med å få hull på byllen, mye takket være en glimrende Skien-målvakt.

– Vi kjempet bra i dag. Det var ikke den beste kampen vi har spilt i år, men vi viser en flott lagmoral og tar en sterk seier mot et veldig bra defensivt organisert motstander, sier trener Mats Walltin.

Sjansesløseri

Etter en sjanserik andre periode hvor Manglerud Star hadde 25 skudd på mål, så løsnet det, og Victor Linden puttet pucken i mål etter fint kombinasjonsspill foran Skien-målet. Resten av kampen kontrollerte Oslo-laget og vant 3-0 foran et entusiastisk hjemmepublikum.

– Det var en vanskelig kamp, og vi slet med å omsette sjansene i mål. Vi spiller bra i oppbyggingsfasen og så svikter det i den avgjørende sluttfasen. I dag må vi være fornøyd med vårt defensive spill og at vi tar seieren i en vanskelig kamp, Sier Walltin.

Med 77 mål på tolv kamper har Manglerud Star vært effektive foran mål denne sesongen.

– Før kampen ble vi enige om at vi skulle spille litt fysisk for å få den respekten vi fortjener. Vi kludrer det litt til i de to første periodene og følger ikke kampplanen, men i tredje periode går vi ut og gjør det vi skal, sier venstreving Jonas Moen.

Tenker ikke på opprykk

Manglerud Star topper tabellen i 1. divisjon med elleve seiere på tolv kamper. Det er fire poeng ned til tabelltoer Kongsvinger og Åtte poeng ned til Comet på tredjeplass. Treneren vil ikke snakke om opprykk når det er såpass lenge igjen av sesongen.

– Først må vi få en struktur i spillet som er holdbart de dagene vi ikke spiller så bra, da har vi kanskje en mulighet til å henge med i Get-ligaen. Vi har fortsatt mye å jobbe med og det er mange kamper som skal spilles før vi kan snakke om opprykk, sier Mats Walltin.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.