RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Vi har ingen avtale


Bydelsdirektør Per Johannessen mener partene ikke har en avtale og nekter å svare på spørsmål om bydelen formidlet oppdraget og deltok på befaringer.
Bydelsdirektør Per Johannessen mener partene ikke har en avtale og nekter å svare på spørsmål om bydelen formidlet oppdraget og deltok på befaringer. Foto: foto: Øystein Dahl Johansen
Bydelsdirektør Per Johannessen avviser at bydelen skyldes Straks budbiler penger.

NORDSTRAND: – Jeg har sjekket med sosialkontoret og bestillerkontoret. Bydel Nordstrand har ikke sluttet noen avtale og det er ikke avtalt noen pris med vedkommende, sier Per Johannessen.

Bydelsdirektøren vil verken bekrefte eller avkrefte og nekter å svare på spørsmål om representanter for bestillerkontoret tok kontakt med Straks budbiler, var på flere befaringer før oppdraget og mens jobben ble utført.

– Vi har ingen avtale med vedkommende. Det er det som er svaret, spørsmålene blir forvirrende og er ikke vesentlige, sier Johannessen.

– Er det ikke vesentlig om bydelen kontaktet Straks budbiler og deltok på befaringer om oppdraget?

– Det er ikke viktig fra min side og jeg finner det ikke hensiktsmessig i forhold til saken. Bydel Nordstrand har ikke inngått avtale om å betale regningen for rengjøring av leiligheten, gjentar Johannessen.

– Hvem mener du skal betale regningen?

– Det skal jeg ikke blande meg inn i, sier Johannessen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere