*Nettavisen* Nyheter.

– Vi har masse å skryte av på Grorud!

 

Lørdag var det igjen bydelsdag på Nordtvet gård. BU-lederen unnlot ikke å kommentere problemene rundt ridesenteret i sin åpningstale.

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Klikk på bildet for å forstørre.

Åpnet: BU-leder Anders Røberg-Larsen åpnet bydelsdagen på Nordtvedt gård.

NORDTVET: Været var bedre enn i fjor, men likevel truende, da Røberg-Larsen grep mikrofonen og ønsket velkommen til årets bydelsdag.

Del på Facebook

Han brukte alt som skjer på Nordtvet gård som et eksempel på alt det flotte og positive som skjer i Bydel Grorud hver eneste dag – men som drukner i medias bilde av Groruddalen som et område med problemer.

Han mener befolkningen må bruke sin stemme på flere måter. Til å snakke positivt om dalen. Andre er mye flinkere til å trekke frem verdiene med stedene der de bor.

– Vi har masse å skryte av vi også, men vi gjør det ikke. Det bør vi, mente Røberg -Larsen, som også gjentok sitt budskap om at folk i dalen må bruke stemmeretten sin.

– De må være med og påvirke styringen av Oslo mye mer, rett og slett ved å oppsøke stemmelokalene.

Han sto i en bit av bydelen som akkurat nå handler mye om politikk. Driveren av Nordvedt ridesenter har sagt at hun kutter ut. Løftene om ridehall innfris ikke. Bygningene forfaller.

– Mye har gått galt i denne saken. Bydelen har ivret for å få til både barnehage og ridehall her. Vi vil at det skal foregå enda mer positivt her, ikke mindre, sa han.

Denne dagen kunne ingen klage. Her var det korsang og treskjærere og knivmakere og en masse annet av det frivillige som viste seg frem.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag