*Nettavisen* Nyheter.

– Vi kan ikke vente i fem år til

I ukas Bohemen Live diskuterer panelet Vålerengas dårlige sesongstart og om hele Oslo bør samles rundt Vålerenga som toppklubb.

OSLO: Stemningen er ikke på topp rundt bordet i tredje episode av Bohemen Live. Christian Haksø har fått med seg Klanens Christian Kjellsen, Rune Julsvik fra Sotahjørnets Venner og distriktspolitisk talsmann Morten Nydal til diskusjon om Vålerengas sesongstart.

Er du på mobil? Her kan du se Bohemen Live i eget vindu!

– Vi har i det minste øl, og vi har hverandre og vi har et banalt håp om at dette kommer til å gå greit igjen. Det er eneste vi kan leve med, sier Christian Kjellsen.

Rune Julsvik tar også med seg en god opplevelse fra rekruttlagskampen på mandag, da VIF 2 slo Birkebeineren 3-1. Se høydepunktene her!

Råd fra Rekdal

Som Leeds-supporter har VIF-trene Kjetil Rekdal selv vært med på mange nedturer. Han deler sine tips for å døyve skuffelser i tunge stunder for supporterne.

Se Rekdals råd til supporterne i videovinduet øverst i artikkelen.

Rune Julsvik påpeker at det er få trenere som klarer å skape et topplag umiddelbart, men venting er ikke et ord som klinger godt i Christian Kjellsens ører.

– Vi ventet i fem år med Martin Andresen. Vi kan ikke vente i fem år til, altså. Da blir det ikke mye folk igjen her. Men det snur nå på lørdag, dette ordner seg, sier han.

Vil slå nedenfra

Det er Kjetil Rekdals gamle klubb Aalesund som kommer på besøk lørdag. Panelet mener kampen blir skummel, med mange spillere som har veldig lyst til å ta rotta på Rekdal.

– Vi fra Oslo øst er gode til å slå nedenfra, spesielt mot vestlendinger. Dette tror jeg går overraskende godt, sier Morten Nydal.

Vi har nettmøte med Mos Abdeallaoue før kampen. Send inn spørsmål her!

Smekk opp stadion!

Panelet diskuterte også utspillet fra dittOslo-redaktør Tore Bollingmo, der han mener at flere i Oslo bør stille seg bak Vålerenga som byens topplag.

Kjellsen understreker at man ikke kan kreve at folk som har hjertet i klubber som Frigg, Skeid og Lyn plutselig skal begynne å støtte Vålerenga. Han henvender seg heller til de som sitter hjemme og møter ham på puben eller på jobben.

– Jeg snakker med folk på t-banen hver gang jeg skal på match, men de er jo ikke på Ullevaal. De må ta seg sammen og skjønne at dette er bra, sier han.

Tidligere episoder av Bohemen Live

Bohemen Live 10. april

Bohemen Live 20. mars

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag