RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Vi kunne ha vunnet


Sveiva og tremålsscorer Lena Sundvik (foran) ble for sterke for Akerselva og kaptein Malin Lundgren.
Sveiva og tremålsscorer Lena Sundvik (foran) ble for sterke for Akerselva og kaptein Malin Lundgren. Foto: FOTO: THOMAS GRANERØD
Akerselva lå under med to mål etter den første perioden, ledet med ett etter bare fire minutter av midtperioden, men tapte til slutt med 6-3 for Sveiva.

ROMMEN: Akerselva tapte for Sveiva primært fordi laget ikke maktet å stå distansen helt ut.

På bare fire minutter av midtperioden sørget Akerselva for å sjokkere hjemmelaget med tre kjappe scoringer av Janne Hougen, Jenny Hougen og Therese Nilsson – deretter var kreftene tilsynelatende slutt.

– Vi holder dessverre ikke hele veien, men jeg synes allikevel at hele laget yter god innsats mot et helt ok Sveiva-lag, sier kaptein Malin Lundgren til Nordre Aker Budstikke.

– Litt bedre trent

Den store forskjelllen på lagene var som nevnt innledningsvis at Akerselva virket dårligere trent enn Sveiva. Dette viste seg ganske så tydelig da vertene kom seg etter sjokket og skrudde opp tempoet i kampen noen hakk.

– Må vel kanskje innrømme at Sveiva er litt bedre trent enn oss, men jeg synes allikevel at vi kunne ha vunnet denne kampen, fortsetter Lundgren.

Målet er sluttspill

Akerselva besitter mye kvalitet og har spillere som kan avgjøre kamper – i tillegg har laget en god og konstruktiv coaching fra benken, men mot serielederen møtte laget allikevel overmakten i de fleste ledd – likevel bør nok Akerselva klare å innfri sesongens målsetting.

– Målet er å komme blant de fire beste lagene og å ta oss til sluttspillet. Det skal vi klare, alle er innstilte på dette og jeg synes at vi i de siste kampene har en stigende progresjon i spillet vårt, avslutter kaptein Malin Lundgren med et stort smil.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere