– Vi må prestere enda bedre enn i fjor

TRENERTEAMET: Spillende hjelpetrener Jonas Rygg og trener Finn Bredo Olsen forbereder seg til ny sesong.Foto: Andreas Lindbæk

TRENERTEAMET: Spillende hjelpetrener Jonas Rygg og trener Finn Bredo Olsen forbereder seg til ny sesong.Foto: Andreas Lindbæk

Lyn er en av favorittene til å rykke opp til Addecoligaen. Men Finn Bredo Olsen aner ikke hvordan Lyn står i forhold til de andre lagene.

NY HJEMMEBANE: Lyn spiller sine hjemmekamper på Bislett stadion kommende sesong.

AKTUELL:_ Kim Holmen vurderer mulighetene til å spille for Lyn.

KRINGSJÅ: – Jeg vet rett og slett for lite om motstanderne vi møter i år til at jeg kan spå hvor vi ender. Grorud tror jeg blir bedre enn i fjor, Fyllingen og Vard Haugesund skal også være der oppe. Personlig tror jeg Florø blir bra, sier Finn Bredo Olsen.

FØLG MED PÅ ODDSENLIGAEN HER

Misfornøyd med fjoråret

Treneren er klar på at Lyn ønsker seg opp i systemet, men akkurat nå er det viktigste å prestere bedre enn fjoråret, hvor laget varierte voldsomt i prestasjonene.

– Jeg er ikke fornøyd med sesongen som helthet i fjor. Vi vil fremstå råere fremover på banen og prestere ett knepp eller to bedre i år, sier Bredo Olsen.

Lyn har heller ikke satt årets stall. De håper å få en spiss og en ving på plass før overgangsvinduet stenger.

– Det er ikke ideelt, vi burde vært litt tidligere ute med å sette stallen. Men vi får et bra lag. Vi har strammet litt til fra i fjor og vi har blitt litt mer profosjonelle, sier han.

LES OGSÅ: Kim Kristian Holmen vurderer Lyn-retur

Ny hjemmebane

Lyn slet også med mange skader i fjorårssesongen. Mye av dette skyldes det dårlige dekket på Frogner Stadion.

– Det skal godt gjøres å holde spillerne skadefri på Frogner Stadion. Men det var en stadion som kledde oss. Dessverre passet ikke underlaget oss, sier Bredo Olsen, som ønsker å blidgjøre fansen med bra spill på Bislett Stadion denne sesongen.

LES OGSÅ: Bislett blir Lyns hjemmebane

– Vi har spilt bra i årets treningskamper som har blitt spilt på gode gressbaner. Jeg håper Bislett blir bra. Vi har stor tro på at 2014 blir bedre enn 2013, sier Finn Bredo Olsen.

Fornøyd med nye spillere

Selv om Lyn ikke har det største budsjettet, har spillerne som har kommet inn dørene på Kringsjå tro på prosjektet de driver.

– Vi har jobbet bra i Lyn og er fornøyd med de nye spillerne som er på plass. De har stor tro på oppleget vårt, sier Finn Bredo Olsen.

Andreas Moen (Korsvoll), Kidane Dalva (ukjent), Torbjørn Melhuus (Charlottenlund), Endre Fotland Knudsen (Røros), Stig Haugseth (Røa) og Birger Rasmussen (Heming) har forlatt klubben, mens Nikken Damvall (egen stall), Johannes Hummelvoll (egen stall), Jørgen Richardsen (Alta) og Steven Cardoso (Arendal) er nye i klubben.

Lyn åpner årets sesong hjemme på Bislett Stadion 21. april. Motstander er Fyllingsdalen og kampen starter klokken 18.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.