RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Vi må vekk fra Frogner Stadion

Mandag spilte Lyn sin nest siste hjemmekamp for sesongen. Nå håper de på ny hjemmearena.

FROGNER STADION: – Det er helt uaktuelt å være her. Vi har slitt en god del med skader i år, og det må den elendige bana på Frogner stadion ta mye av skylden for. Vi må vekk herfra, sier trener Finn Bredo Olsen.

Se høydepunkter fra kampen her:

Stabile Lyn

Treneren var svært fornøyd med prestasjonene til laget under mandagens kamp mot Odd 2, selv om det bare endte med poengdeling.

– Det er vanskelig å motivere når vi ligger der vi ligger på tabellen. Men jeg synes spillerne svarer bra etter den pinlige forestillingen i forrige kamp mot Valdres, sier Bredo Olsen.

Treneren er fornøyd med sesongen sett under ett.

– Vi har vært stabilt bra, og vi har prestert veldig bra i de profilerte kampene. Poengmessig er det langt opp, men vi har aldri sprukket i noen kamper, sier treneren.

Selv om Lyn har en veldig bred spillerstall, har Bredo Olsen sjelden hatt mulighet til å plukke ut de aller beste.

– Frogner stadion sliter ut spillerne. Banen er helt forferdelig og det er vanskelig å spille fotball her. De beste kampene vi har spilt har vært på gode baner. Da får vi vist frem hva vi kan, sier han.

LES OGSÅ: Lyn vurderer å flytte fra Frogner stadion

Ser fremover

Under mandagens kamp mot Odd tok gjestene ledelsen på straffespark etter 27 minutter, men Lyns Rune Isaksen reduserte, også det på straffespark, minuttet etter.

Nå gjenstår det tre kamper. Laget møter Tønsberg(b), Pors Grenland(h) og Harstad(b), og Finn Bredo Olsen ønsker fult fokus fra spillerne der.

– Vi har en nabo som vi deler bane med som står i fare med å rykke ned. De siste tre kampene møter vi desperate lag som også er i samme situasjon. Så vi må sette vår ære i å gjøre vår jobb, sier Bredo Olsen.

Treneren har også savnet spillere som virkelig kan stå frem denne sesongen.

– Etter sesongen må vi pynte litt på det vi holder på med. Vi savner mer mental tøffhet i spillergruppa, sier Finn Bredo Olsen.

PS: 330 tilskuere var tilstede under mandagens oppgjør på Frogner stadion.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere