RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Vi sees på Knopfler søndag!


Riggsjef Hartvedt inviterer med glede festivalsjef Roll til en tur på bagga. FOTO: ELLEN RØNNING
Riggsjef Hartvedt inviterer med glede festivalsjef Roll til en tur på bagga. FOTO: ELLEN RØNNING
Badegjestene slenger godmeldinger etter Norwegian Wood-sjef Jørgen Roll når han suser gjennom Frognerbadet på lånt festivalsykkel.

FROGNERBADET: Norwegian Wood nummer 19 åpner torsdag, og når publikum er på plass og Porcupine Tree entrer scenen er alt på stell. Det ligger et mildt sagt imponerende stykke arbeid og bunnsolid logistikk i forkant av suksessfestivalen i Frognerbadet.

Trang fødsel

– Compact Games, sier riggkoordinator Haakon Hartvedt, og sikter til arealet de har å boltre seg på.

– Et slags stunt, sier festivalsjef Jørgen Roll, og snakker om den utrolig knappe tiden festivalområdet kan være nettopp et festivalområde.

I motsetning til arrangementet han fremdeles er litt andpusten etter, Grand prix-sirkuset på egen hjemmebane i Telenor Arena.

Vinn billetter til Norwegian Wood her

– Eurovision var et fantastisk arrangement! Utrolig stemning og en vanvittig proff gjennomføring fra NRKs side. Jeg er imponert, og har lært masse, sier Jørgen, før Norwegian Wood igjen får hans fulle oppmerksomhet.

– Livet i Frognerbadet skal jo gå sin gang upåvirket av våre aktiviteter helt frem til festivalstart. Festivalen vokser opp fra intet til noe svært ganske ubemerket og på veldig kort tid, sier Roll. 

Vi dekker Wooden live hver eneste dag. Meld deg inn på vår Facebookside og få siste nytt!

– Fra torsdag til søndag skal alt fungere perfekt, og publikum skal føle at hele riggen har stått og ventet på dem siden i fjor. Men onsdagen før og mandagen etter skal ikke festivalen medføre besvær for en eneste badeengel.

– Fantastisk gjeng

– Det er en fantastisk gjeng som drar lasset sammen, forteller Jørgen.

– Vi samles fra nær og fjern og ymse fagfelt for å lage festival én gang i året, og vi har det er gøy – travelt, slitsomt og stressende, men aller mest kjempegøy.

Og så er det slutt på intervjuet, i hvert fall i den form man er vant til at slike gjennomføres. Mr. Roll kan ikke lenger overhøre telefonen som ringer ustoppstanselig, og dermed blir Lokalavisen vitne til en bit av en dag i to festivalsjefers liv.

Ekstremsport

Kort fortalt er det nok ganske ekstremt på alle plan – strevsomt, morsomt, skummelt, interessant og lærerikt, selv etter 19 år.

Denne formiddagen er det mye aggregat og kabelprat, og litt container – og parkeringspludring. Hafslundfestivalen går av stabelen helgen før NW, og kanskje kan man bosse på noen løsninger? Tonen er vennlig, her er det ikke snakk om å lage vanskeligheter for noen.

Riggsjef Haakon Hartvedt har for tiden adresse campingvogn i Frognerbadet.

– Det er nok best slik, sier sindige Hartvedt, før han tråkker i vei for å ta i mot en container eller tre.

Hatten av for gutta som lager byens hyggeligste musikkfestival. Vi sees i Frognerbadet!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere