RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Vi skal spille leken og fin hockey


Hockey-talsmann Marius Wivegh går for seier i torsdagens GET-liga åpning, og etter onsdagens tøffe spill på trening kan det fort bli slik.
Hockey-talsmann Marius Wivegh går for seier i torsdagens GET-liga åpning, og etter onsdagens tøffe spill på trening kan det fort bli slik.
– Jeg forventer at vi kjører over Stjernen hjemme i Jordal Amfi, og at gutta leker seg og spiller fin hockey.

JORDAL: Klanens hockey-talsmann Marius Wivegh håper på godt spill i torsdagens GET-liga premiere.

Wivegh er klar for sesongens første GET-liga kamp i Jordal Amfi på torsdag, og han er spent på den kommende sesongen.

Gleder seg til NHL-lockout

Til dittOslo.no forteller Wivegh at han tror favorittene Stavanger Oilers stikker av med seieren i serien, foran Vålerenga på andre plass og Lørenskog på tredje.

Og når NHL-lockouten kommer, håper Wivegh det kan komme et par amerikanere inn for å forsterke laget.

– Når det gjelder resten av sesongen, regner jeg med at Oilers- og Lillehammer-kampene blir de tøffeste, men jeg forventer at vi skal klare å slå alle, sier Wivegh og legger til at Oilers er nok det laget gutta kommer til å slite mest mot.

– Og når sesongen er slutt håper jeg vi står på toppen av tabellen, men er redd Oilers blir denne sesongens vinnere, avslutter Wivegh.

Spennende spillere

Vålerenga stiller med et godt mannskap denne sesongen, og spillere som Steffen Thoresen og Fredrik Csisar, som er tilbake fra Hviterussland, er spillere man må få med seg, samme med Justin Donati, som er tilbake i Vålerenga-drakt, og har med seg broren Tyler.

Erik Follestad Johansen er ny i stallen fra Frisk-Asker, mens Steffen Søberg er et ungt keepertalent som kom fra MS før denne sesongen, begge spillere som det er verdt å få med seg.

Da er det bare å ta turen til Jordal Amfi, torsdag 13. september klokka 18.30.

PS! Etter å ha vært innom onsdagens trening fikk dittOslo.no et tips om 4-1 seier til Vålerenga, og om gutta spiller like tøft som de gjorde på trening, kan dette godt stemme.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere