*Nettavisen* Nyheter.

– Vi skal ta andreplassen

Et noe labert VIF-mannskap våknet for alvor til liv etter å ha ligget under for Manglerud Star.

MS Hockey - VIF Hockey 2-5 (1-0,1-3,0-2)

MANGLERUD: De fleste storlag har noen ekstra ess i ermet - og borte mot Manglerud Star var overtallsspillet og Jonas Oppøyen nettopp essene for serietoer Vålerenga.

Vålerenga kom veldig sent i gang mot et MS-lag som er blitt kjente for å være "vriene" å spille mot - det hjalp heller ikke at grønntrøyene ledet 2-0 hjemme i "garasjen".

Men, så våknet Vålerenga.

Laget produserte tre mål i overtall i midtperioden og snudde kampbildet totalt, til stor jubel fra majoriteten av de 329 tilskuerne i Manglerud ishall.

Matchvinner Oppøyen

Jonas Oppøyen (20) ble helt sentral da han passet frem til det meget viktige 2-4 målet 2:34 ut i den siste perioden - og samme spiller sørget selv for spikeren i kista ved å fastsette sluttresultatet til 2-5 fire minutter senere.

- Må vel innrømme at vi kanskje undervurderte MS noe, men vi klarte å kjempe oss tilbake i kampen for så å vinne ganske greit til slutt. Da Jesper Hoel satte inn vår fjerde scoring følte jeg meg ganske sikker på seier, forteller Oppøyen til Østkantavisa.

Innbitt kamp om andreplassen

Vålerenga kjemper en innbitt kamp om å havne rett bak den suverene serielederen Sparta på tabellen - og takket være Stavanger sin kollaps borte mot Lillehammer (tapte 7-1) ser det lovende ut med tanke på de fordeler en nummer to plassering gir i sluttspillet;

- Vi skal ta andreplassen, ingen tvil om det, smiler Oppøyen og legger til;

- Det er en veldig viktig plassering med tanke på hvilke lag vi kan velge i sluttspillet. Slik det ser ut nå så har jeg ikke så veldig lyst på å møte Lillehammer, det hadde vært mer kult å kunne velge Lørenskog som motstander.

- Men, det er fortsatt seks kamper igjen av seriespillet og vi skal møte Oilers i to knalltøffe bortekamper, men vi skal som sagt ta andreplassen, det lover jeg, avslutter stortalentet Oppøyen til Østkantavisa.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag