RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Vi støtte på hardt fjell


SNART SLUTT! (T.v) Jan Torstensen, enhetsleder for Fjernvarme i Infratek, og prosjektleder Trond Petter Lunde, delte ut boller til Frogner-folk og kunne samtidig berolige med at det snart er slutt på støyen. Infratek støtte på mer fjell enn først antatt.
SNART SLUTT! (T.v) Jan Torstensen, enhetsleder for Fjernvarme i Infratek, og prosjektleder Trond Petter Lunde, delte ut boller til Frogner-folk og kunne samtidig berolige med at det snart er slutt på støyen. Infratek støtte på mer fjell enn først antatt.
– Vi støtte på svært hardt fjell, i mye større grad en forventet, sier Jan Thorstensen i Infratek. Nå går fjernvarmejobbingen mot slutten.

FROGNER/ULLERN: Frogner-folk ble fredag takket for tålmodigheten med kaffe og ferske boller.

Støtte på fjell

Siden april har entreprenørselskapet Infratek jobbet med å legge ny fjernvarme og strømkabler på Frogner og Ullern. Etter å ha støtt på fjell ble det byttet til kraftigere maskiner.

Arbeidet går nå mot slutten, og Infratek ville derfor takke beboerne for tålmodigheten og gratulere dem med ny fjernvarme ved å dele ut gratis, varmende kaffe og ferske boller hele fredag 16. desember.

Infrateks arbeid har gått ut på å etablere ny fjernvarme og 132 kV-anlegg i Frogner- og Ullern-området.

Prosjektet avsluttes i disse dager, og i den forbindelse ønsket Infratek å gi en liten oppmerksomhet til beboerne i området. Jan Torstensen, enhetssjef for fjernvarme i Infratek, stilte opp for å dele ut boller og kaffe til de som måtte ramle innom.

Fikk støyklager

– Med dette ønsket vi å benytte anledningen til å takke for beboernes tålmodighet underveis i byggearbeidet. Vi har jo fått noen innsigelser på støy og skjønner at det kan være frustrerende for beboerne i området når arbeidet pågår for fullt, men det er jo dessverre slik at det kan medføre noe støy når man jobber med å gi byen ny infrastruktur, sier Torstensen.

– På Frogner var det mye fjell i grunnen. Vi støtte på svært hardt fjell, i mye større grad en forventet. Vi satte derfor i gang tiltak underveis, blant annet tok vi inn nye maskiner som er mer effektive slik at støyperiodene ble kortere. Vi er glade for nå å kunne servere gladnyheten om ferdigstillelse sammen med kaffe og boller, sier Jan Thorstensen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere