RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Vi tapte mot et skittent lag


DUELLER: Nicolai Cric i en av mange dueller mot Alex Egypt. FOTO: Andreas Lindbæk
DUELLER: Nicolai Cric i en av mange dueller mot Alex Egypt. FOTO: Andreas Lindbæk
Oppsal sitt juniorlag sine ambisjoner om å nå A-sluttspillet fikk et kraftig skudd for baugen da de tapte 2-1 mot egyptiske Alex Egypt mandag. Etter kampen var både spillere og lagledere frustrerte over motstanderen.

EKEBERG: – I dag er vi fryktelig ukonsentrerte fra start av. Men det var veldig frustrerende å møte dette laget her. De både holdt og brukte skitne triks mot oss i hele kampen. Vi tapte mot et skittent lag, oppsummerer kaptein Lars Almås etter kampen.

LES ALT OM NORWAY CUP HER!

Tidlig ledelse

Men Oppsal startet kampen veldig bra og hadde to store sjanser før Nicolai Cric scoret etter drøye ti minutter. Først gikk Kristian Bjørset sin avslutning i stolpen, mens Nicolai Crics avslutning ble reddet på streken.

Oppsal tok ledelsen etter et perfekt innlegg fra Sebastian Komisrud som ble kontant stanget i mål av spissen Cric.

– Det var et greit mål. Jeg bare hoppet opp og stanget ballen inn i nettet, sier Nicolai Cric.

Egyptiske toppspillere

I følge lagledelsen hos Alex Egypt hadde de fire spillere som er med i stallen hos et av topplagene i Alexandria. Og en av dem var spissen Iehia som viste seg frem to ganger.

Først utlignet han alene med keeper i slutten av første omgang, før han avgjorde kampen med et fantastisk langskudd fra 20 meter.

Men kaptein Lars Almås var ikke veldig imponert over laget.

– Vi har både møtt og slått bedre lag enn dette her hjemme. Selv om de spilte veldig skittent, så kan vi takke oss selv for at vi ikke vinner. Vi hadde rett og slett ikke dagen, sier han.

– Frustrerende

Målscorer Nicolai Cric var den som ble revet i filler av det egyptiske forsvaret og han var ikke nådig etter kampen.

LES ALT OM NORWAY CUP HER!

– Det var frustrerende kamp å spille. Spillerne har strake armer inn i ryggen min hele kampen gjennom. Selv om vi alltid prøver å fokusere kun på kampen, er det lettere å si når vi møter slik motstand, sier han og får støtte av hjelpetrener Ola Brandser.

– Det var veldig frustrerende å stå her på sidelinja og se slike avgjørelser. Det virker som dommeren ser mye av det som skjer, men velger å ikke gjøre noe med det. Dessuten scorer de på to sjanser, mens vi brenner noen store. Nå må vi vinne siste kampen mot Vard for å nå A-sluttspillet, avslutter Ola Brandser.

Selv om de ikke vinner den kampen er de allerede klare for B-sluttspillet, siden det siste laget i pulja har trukket seg. Men det er ingen trøst for gutta.

– Det er kun A-sluttspillet som gjelder, avslutter kaptein Lars Almås.

Kampen mot Vard går tirsdag klokken 12 på bane 16.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere