RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Vi vil ta fatt i dette


Berit Jensen (Frp) vil se nøye på situasjonen ved Smestadhjemmet. Foto: Vidar Bakken
Berit Jensen (Frp) vil se nøye på situasjonen ved Smestadhjemmet. Foto: Vidar Bakken
Berit Jensen (Frp) garanterer for at problemene ved Smestadhjemmet skal opp i i bydelens helse- og sosialkomité.

SMESTAD: Berit Kvæven reagerte på at Bydel Ullerns helse og sosialkomité ikke med et ord i komiteens vedtak tok opp problematikken rundt sammenblandingen av demente og somatiske brukere ved Smestadhjemmet. Dette til tross for at tilsynsutvalget i sin rapport skrev: "Tilsynsutvalget mener at denne situasjonen må det gripes fatt i så snart som mulig".

– Under siste møte den 3. mars tok vi dette opp med administrasjonen, som ikke var enig i tilsynsutvalgets fremstilling. Det kom riktignok frem at det var noe sammenblanding av demente og somatiske pasienter. Det ble ikke gjort noe vedtak på dette møtet, men vi vil undersøke saken nærmere, sier leder av helse- og sosialkomiteen, Berit Jensen, som ser alvorlig på situasjonen.

– Det er det klart jeg gjør. Vi vil ta fatt i dette, og det første blir å innkalle tilsynsutvalget og bydelsadministrasjonen til samme møte. Da kan vi få oversikt over situasjonen. Dette vil skje under førstkommende komitémøte den 23. april, sier Jensen, som også sitter i bystyret for Frp.

Det lyktes ikke å få en kommentar fra bydelsadministrasjonen før deadline.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere