RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Vil ha lokalt stoff


Østkantavisa har trofaste lesere, viser den ferske lesertallundersøkelsen fra TNS Gallup. ILLUSTRASJONSFOTO
Østkantavisa har trofaste lesere, viser den ferske lesertallundersøkelsen fra TNS Gallup. ILLUSTRASJONSFOTO
Østkantavisa har stabile lesertall, viser en fersk undersøkelse. – Det viser at Oslo-folk fortsatt vil ha lokale nyheter, sier redaktør, Nils Skumsvoll.

OSLO ØST: Østkantavisas lesertall er stabilt viser den ferskeste målingen fra TNS Gallup, Forbruker & Media 09/02.

Østkantavisa har nå 50 000 lesere i snitt per uke, det samme som for ett år siden.

– Eksperter

– Dette viser at folk fortsatt ønsker fokus på lokale hendelser i avisa, selv om vi bor i en storby. Man trenger ikke bo på bygda for å være opptatt av hva som skjer i nabolaget. Her er Lokalavisene Oslo eksperter, noe lesertallene viser tydelig, både i papiravisa og på våre stadig voksende nettsider, kommenterer redaktør i Østkantavisa, Nils Skumsvoll.

Lokalavisene Oslo, som Østkantavisa er en del av, har nå 222 000 lesere hver uke, en svak nedgang fra forrige måling som viste 230 000 lesere. I tråd med en generell tendens, mener ansvarlig redaktør i Lokalavisene Oslo AS, Tore Bollingmo.

– Naturlig nedgang

– Avislesningen i Norge viser på denne målingen en nedgang på fem prosent, og våre aviser faller mindre enn markedet for øvrig. Men det er en trend at færre leser papir, og flere leser nyheter på nett. Det er derfor gledelig at vi vokser på nett i ostkantavisa.no, samtidig som vi har stabile lesertall av Østkantavisa på papir, sier han.

Samtidig er det klart at Østkantavisa beholder sin posisjon som størst på lokale nyheter i de tre bydelene Sagene, Grünerløkka og Gamle Oslo.

– Vi er fortsatt de største lokalavisene i Oslo, større enn vår hovedkonkurrent Aften og Østkantavisa er en av våre sterkeste aviser, sier Bollingmo.

Har du tips til hvordan vi kan bli enda bedre? Send oss en e-post på redaksjon@ostkantavisa.no eller ring 23205630.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere