RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

0-7 igjen for Røa

Ullern var både heldige og dødelig effektive i oppgjøret mot Røa. For andre seriekamp på rad måtte de røde gå av banen med 0-7 tap.

Røa:Forrige uke puttet Lyn 2 sju baller i Røa-nettet, men denne gang så det lenge ut til å gå langt bedre. Røa-keeper Lars Maalen Johansen hadde imidlertid en uheldig dag mellom stengene, ikke minst etter hvilen. Stortalentet på snart 16 år kan ikke lastes for fire av målene, men slapp Sindre Wams innlegg og Espen Flengsruds frispark fra 20 meter mellom beina og fulgte ikke med da dommeren blåste og Øystein Bråthen fyrte av sitt frispark.
At Wams innkast ikke ble godkjent som mål, kan keeperen bare takke dommeren for.

Ingen stor kamp

Etter 0-0 til pause begynte målkalaset etter 57 minutter. Ullern scoret sju mål i løpet av en drøy halvtime i annen omgang! På tross av utklassingsseier og imponerende effektivitet foran mål var likevel ikke tomålsscorer Øystein Bråthen fornøyd med lagets prestasjoner.
Vi spilte ingen stor kamp. Vi var for trege i første omgang, og Røa seg veldig bakpå. Det var håpløst å komme gjennom forsvaret, men heldigvis fikk vi satt mer tempo på ballen etter pause. Da løsnet det, men vi har likevel mer å gå på, mente han.

Offensiv baksmell

Røa gikk offensivt ut i annen omgang, men produserte kun én sjanse. Å kjøre laget høyere opp på banen, resulterte i stedet i at mannskapet ble veldig sårbart bakover.
Vi visste også at onsdagens cupkamp kom til å koste, men jeg trodde ikke det skulle gå så dårlig. Laget er imidlertid nytt og ungt, og det tar tid å spille det inn, så vi henger ikke med hodet. Dessuten er Ullern gode, og kommer sannsynligvis til å være blant de beste i år, forklarte Røa-trener Trond Berentzen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere