RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

1 bank på Sæter

Helt fra fusjonen mellom DnB og NOR har det vært klart at det skal bli bare 1 bank på Sæter. Nå forberedes det.

Kundene har jo sett at vi holder på med byggearbeider. Dette skal pågå en måneds tid. Onsdag 23. februar skal alt være klart til å ønske kundene velkommen til DnB NOR Nordstrand i lokalene mot Nordstrandveien, sier avdelingsbanksjef Anita Collett.
Banken i Ekebergveien vil bli stengt. Leieavtalen går ut i mars.
Vårt håp er jo at kundene vil føle at alt blir bedre når vi nå blir ferdig med ombyggingen og vi får samlet all vår kompetanse på ett sted, sier avdelingssjefen.

Må stenge

Noe av ombyggingen kan skje mens bankene enda holdes åpne.
Men 14. februar må vi stenge her i Nordstrandveien, forteller Collett.
Og 17. februar vrir vi nøkkelen om i døren i Ekebergveien for godt. Frem til 23. vil det ikke være banktilbud her på Sæter. Vi må nemlig ha noen dager på å flytte over utstyr - bl.a. alle datamaskiner. Håper stenge-dagene ikke vil skape for store problemer for kundene våre. De som trenger tjenester disse dagene, henvises til Kolbotn, Manglerud og Bryn - eller selvfølgelig bankene våre i sentrum.

Bedre plass

Ombyggingen i det som skal bli den nye banken, skal resultere i vesentlig bedre plass for publikum. Vi har jo innsett at det ikke har fungert så bra her etter siste ombygging.
Minibankene inne i lokalet som har vært tilgjengelig på kveldstid og i helgene, blir nå flyttet ut mot Nordstrandveien. Her skal det bli godt belyst av sikkerhetsmessige hensyn.
Nattsafen vil bli stående der den står nå.
Ellers vil vi få elektronisk boksvelv slik at kundene kan betjene seg selv og ikke behøver å vente på hjelp.
Og i tillegg til dette vil eiendomsavdelingen bli bygget om. Denne skal ha inngang både fra banklokalet og direkte fra siden slik det er nå.

God betjening

Sammenslåing av de to bankene på Sæter vil resultere i stor betjening.
Vi blir 13 stykker som på sikt skal økes til 15, forteller Anita Collett. Og vi skal bygge oss opp. Vi må jo også trene på den nye situasjonen, så det blir mye nytt både for kundene og oss. Men det som vi har lagt vekt på, er at kundene skal møte kjente ansikter. Noen forsvinner riktignok, men jeg tror at kundene våre skal føle seg hjemme hos oss.

Håper på forståelse

I omleggingsfasen vil det selvfølgelig være litt rotetet hos oss, og dette ber vi kundene om forståelse for. Men fra 23. februar skal alt være i orden, sier avdelingssjef Anita Collett.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere