RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

1. mai-frokost på Årvoll

Stortingsrepresentant Heidi Sørensen holdt appell under SV's 1. mai-frokost på Årvoll gård.

Årvoll: Tradisjonen tro startet Bjerke SV markeringen av 1. mai i våningshuset på Årvoll gård med frokost, appell ved Heidi Sørensen og sang og musikk. Heidi Sørensen la i sin appell vekt på at SV har et spesielt ansvar for internasjonal solidaritet. Hun snakket om den store klimatrusselen vi står overfor.
- I løpet av dette århundret vil havet øke med en meter på grunn av smeltingen av Grønlandsisen og dette er dramatisk, sa Sørensen. Det er de fattige som blir rammet hardest, og her må SV ta et internasjonalt ansvar.
Sørensen snakket også om Groruddalen som et stort satsingsområde i Oslo.
- Kun ett stedsnavn ble nevnt i Soria Moria-erklæringen, og det var Groruddalen. Vi må planlegge slik at det blir mindre trafikk gjennom Groruddalen, ikke mer, sa Sørensen.
Rundt 35 personer var møtt fram til frokosten på Årvoll gård. Sanghefte ble delt ut med blant annet Internasjonalen som allsang. Kristin og Gisle Knutsen og Knut Berntsen sang og spilte flere sanger for de fremmøtte.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere