1. mai-toget i Oslo omdirigert

SPERRET: Gaten mellom Glasmagasinet og Youngstorget er sperret, og all trafikk - også 1. mai-toget - er omdirigert.

SPERRET: Gaten mellom Glasmagasinet og Youngstorget er sperret, og all trafikk - også 1. mai-toget - er omdirigert. Foto: Annika Bohnenblust (Nettavisen)

All trafikk stanset utenfor Glasmagasinet.

01.05.15 15:43

STORTORVET (Nettavisen): 1. mai-toget i Oslo måtte omdirigeres etter at politiet fredag ettermiddag sperret av et område ved Glasmagasinet, fordi en person hadde tatt seg opp på taket av bygningen.

- Vi har vi det vi kaller en uavklart situasjon, en mann står på taket av bygningen. Hensiktene hans er uklare, men han har stått der en times tid. Vi har sperret av området på nedsiden, sa operasjonleder Tor Jøkling til Nettavisen.

Politiet fikk melding om mannen klokken 12.06.

Rundt klokken 14.00 meldte politiet om at de har kontroll på mannen og situasjonen, og vil åpne alle sperringer så fort dette er praktisk mulig.

Mannen får foreløpig oppfølging via helsevesenet.

Det samlet seg flere hundre mennesker på stedet som politiet måtte be trekke seg tilbake mot Karl Johan.

1. mai-toget gikk som vanlig fra Youngstorget i Oslo, der blant andre tidligere partisekretær i Arbeiderpartiet Raymond Johansen og Rødts Bjørnar Moxnes holdt taler.

Klikk på bildet for å forstørre.

Mange mennesker samlet seg rundt Stortorvet i Oslo da en mann sto på toppen av Glasmagasinet og forhandlet med brannvesenet. Foto: Alexander Winger (Nettavisen)

Klikk på bildet for å forstørre.

Politi, brannvesen og ambulanser står utenfor Glasmagasinet på Stortorvet i Oslo. Foto: Alexander Winger (Nettavisen)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.