RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

10.000 deltakere i Sykle til Jobben


Liv Signe Navarsete åpnet årets Sykle til Jobben-aksjon i Oslo i dag.
Liv Signe Navarsete åpnet årets Sykle til Jobben-aksjon i Oslo i dag.
Nordmenn er blant de minst aktive i hele Europa, sa Samferdelsesminister Liv Signe Navarsete da hun åpnet årets Sykle til Jobben-aksjon i Oslo i dag. Det er fortsatt ikke for sent å melde seg på Sykle til Jobben-aksjonen.

SENTRUM: Aksjonen er Norges største kampanje for fysisk aktivitet i arbeidslivet, og arrangeres av Norges Bedriftsidrettsforbund.

I år har aksjonen 10.000 påmeldte deltakere, og viser med dette at det er liv laga for aktivitetskampanjer for arbeidslivet.

Ikke penga det står på

Sykle til Jobben-aksjonen satte i dag sitt preg på morgenrushet i Oslo sentrum, og markerte åpningen av aksjonen foran Stortinget. Liv Signe Navarsete åpnet aksjonen offisielt, og sendte av gårde ett av de over 1.000 lagene som konkurrerer i årets aksjon.

- Jeg er stolt av å være Sykle til Jobben-ambassadør, sa Navarsete, som også kan tenke seg å utvide aksjonen til også å gjelde en Sykle til Skolen-aksjon.

Hun pekte på at de gode vanene etableres i tidlig alder, og at en aktiv livsstil overføres mellom generasjonene.

- Utbygging av gang- og sykkelveier i Oslo handler ikke om penger, men om reguleringsarbeid, sa Navarsete.

Selv om Samferdselsministeren har blåst i fløyta, er det fortsatt ikke for sent å melde seg på aksjonen!

Sekretariatet har stor pågang, og tar fortløpende imot nye bestillinger. Så langt er det 1043 lag som konkurrerer mot hverandre i aksjonen, over 400 flere lag enn i 2008.

Stem med føttene!

Også Stortingsrepresentant Jan Bøhler er ambassadør for aksjonen, og holdt appell i Oslo i dag.

- Jeg vil oppfordre alle til å stemme med føttene! Tross de dårlige sykkelveiene, og sykle allikevel! Bare vi er mange nok ser man behovet for sykkelveier, det krever noen politiske grep, sa Bøhler på åpningen.

Også hotelldirektør Claus Thomas Petersen og Bedriftsidrettens president Tom Erik Sundsbø holdt appell på åpningen.

De fremmøtte fikk også servert frokost av Grete Roede og sjekket sykkelen sin av Merida. Reodor Felgen hadde også tatt turen fra øverst på Flåklypatoppen, og hadde god tid til en prat om sykkelen han hadde med seg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere