11-åring tatt med kniv på skoletak

 

  Foto: Illustrasjonsfoto

En 11-åring skar i skoletaket med kniv, fyllekjøring, narkotika og en del innbrudd. Les mer i politiloggen!

11-åring tatt med kniv

LAMBERTSETER: Like etter klokken 20 søndag fikk politiet melding om at en del barn oppholdt seg på taket av Lambertseter skole. En gutt skal ha brukt en kniv til å skjære litt i taket. Da politiet kom til stedet fant de barna og den 11 år gamle gutten som hadde kniven.

– Han vil nå få oppfølging av forebyggende avsnitt hos oss, sier politioverbetjent Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon.

Klippet skiltene

GJERSRUD: Halv elleve torsdag kom politiet over en bil med henger som sto parkert i Maurtuveien. Det viste seg at bilen ikke var omregistrert, det var ikke gjennomført EU-kontroll og en rekke årsavgifter var ikke betalt. Skiltene ble klippet på stedet.

Kjørt hjem fra skoleavslutning

BØLER: Fire gutter i 15-16-årsalderen ble stanset av politiet mistenkt for skadeverk ved Bøler T-banestasjon klokken 03.16 natt til fredag. Guttene hadde slått litt på en brusautomat, men det var ingen skader på denne.

De fire guttene hadde vært på skoleavslutning og ble kjørt hjem av politiet.

Kjørt i kollektivfeltet

NEDRE BEKKELAGET: Like etter klokken 13 fredag ble en 48 år gammel mann stanset mens han kjørt i kollektivfeltet på Mosseveien. Mannen nektet å vedta et forelegg for den ulovlige kjøringen og er nå anmeldt for forholdet.

To tatt med hasj

HOLTET: Like før halv ett natt til lørdag ble en 24 og en 25 år gammel mann stanset av politiet i Rasch vei. Begge to var i besittelse av en mindre mengde hasj. De ble avhørt på stedet og senere dimittert.

Full kvinne bak rattet

FISKVOLLBUKTA: Klokken halv fire natt til lørdag stanset politiet en 46 år gammel kvinnelig sjåfør ved Fiskvollbukta. Kvinnen var beruset og ble kjørt i sentralarresten for promillemåling. Bilen ble hentet av Viking.

Tre biler i en smell

GJERSRUD: Klokken 13.08 lørdag fikk politiet melding om en trafikkulykke i Enebakkveien ved Gjersrud. Tre biler og en rekker personer var involvert i ulykken.

Tre personer i den ene bilen ble kjørt til legevakten i Follo for sjekk av ryggsmerter. En bil ble tauet bort, mens de to andre var kjørbare.

Brøt opp kjellervindu

PRINSDAL: Tyver banet seg en gang forut for søndag klokken 14.18 adgang til et hus i Berglyveien i Prinsdal. De hadde kommet seg inn ved å bryte opp et kjellervind. Det var rotet mye rundt i huset og det var uklart hva som var stjålet. Åstedet ble undersøkt av politiet senere på kvelden.

Tatt med marihuana

STENBRÅTEN: En 20 år gammel mann ble stanset av politiet i Olavsrudveien klokken 02.04 natt til mandag. Han var i besittelse av litt marihuana og ble avhørt og dimittert på stedet.

Pågrep innbruddstyv

LJAN: Klokken 04.43 natt til mandag fikk politiet melding om innbrudd i en eiendom tilhørende Oslo kommune i Ljabruveien. En vekter kom raskt til stedet og tok kontroll på en 40 år gammel mann. En stund trodde man det var flere inne i bygget, men dette ble avkreftet. 40-åringen ble pågrepet og kjørt i arresten. Han blir også anmeldt for heleri da han var i besittelse av en stjålet sykkel.

Innbrudd hos naprapat

RYEN: Klokken litt over ni mandag morgen fikk politiet melding om at det hadde vært innbrudd hos en naprapatklinikk i Sandstuveien. Det er uvisst når innbruddet skjedde. Døren var sparket inn og en del vekslepenger stjålet. Politiet har undersøkt åstedet.

Tatt med nark

LOFSRUD: To menn 24 og 29 år ble klokken 18.33 mandag stanset av politiet i Lofsrudhøgda. Begge to var i besittelse av en mindre mengde narkotika. De ble avhørt på stedet og dimittert. Begge er nå anmeldt for besittelse.

Innbrudd hos Proffpartner

RYEN: Klokken 01.36 natt til tirsdag fikk politiet melding om innbrudd hos Proffpartner i Ryensvingen. Da vekter og politiet kom til stedet var fuglene fløyet. To personer var observert på stedet. De hadde knust et vindu. Det er uklart hva som er stjålet. Åstedet er undersøkt av politiet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.