RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

12-åring knivtruet - politiet etterlyser vitner


Politiet søker nå etter en voksen mann med skulderlangt blondt hår som skal ha knivtruet en 12 år gammel gutt på Oppsal lørdag i forrige uke.
Politiet søker nå etter en voksen mann med skulderlangt blondt hår som skal ha knivtruet en 12 år gammel gutt på Oppsal lørdag i forrige uke.
Politiet ønsker å komme i kontakt med vitner etter at en 12 år gammel gutt ble truet med kniv av en voksen mann på Oppsal forrige helgen.

OPPSAL: Det var ved 21-tiden lørdag 16. februar at den 12 år gamle gutten støtte på den voksne mannen i Filerveien på Oppsal. Tilsynelatende uten grunn skal mannen ha truet 12-åringen med kniv til halsen. Mannen skal også ha hatt et redskap i den andre hånden.

Oransje, sort og hvit skinnjakke

Mannen er beskrevet til å være omtrent 180 centimeter høy, han hadde blondt skulderlangt hår og var iført en flerfarget skinnjakke hvor fargene oransje, sort og hvitt gikk igjen.

Jakken ska ha vært påsydd merker med skrift på armer og på ryggen. Mannen skal ha virket beruset og forsvant til fots i retning mot Rema 1000 i Vetlandsveien. Politiet kom raskt til stedet og satte i gang søk med hund, men dette ga ikke noen resultat.

Vi ønsker tips fra publikum som har vært i området i tidsrommet, eller som vet om noen som passer denne beskrivelsen, sier jourhavende Monica Lillebakken ved Manglerud politistasjon.

Hvis du har opplysninger kan du ringe 22 70 52 74 på dag- og kveldstid, eller 02 800 hele døgnet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere