RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

12-åring lekte med laserpenn i bil


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
Politiet stoppet mandag morgen en bil i Skulleruddumpa. Det var kommet meldinger om at det kom laserstråler fra den, og disse var til sjenanse for øvrig trafikk.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: Politiet fikk etter hvert en klarhet i forholdet rundt både fører og en 12 år gammel gutt i baksetet.

Del på Facebook

Det viste seg at 16-åringen bak rattet drev øvelseskjøring med sin far ved siden av. Men sjåføren hadde ikke papirer som viste at han hadde gjennomført trafikalt grunnkurs, og dermed hadde han ikke lov til å kjøre.

I baksetet satt hans yngre bror og lekte med en laserpenn.

Politiet forklarte hvor farlig slik lek var, og i samråd med faren ble laserpennen destruert. Far måtte også overta kjøringen.


Andre saker fra Manglerud-politiets logg:

Kortslutning

BRYN: Mandag formiddag kom det melding om brann fra Fyrstikkbakken på Bryn. Det viste seg at brannen var begrenset til laderen til en iPhone hvor det hadde vært kortslutning. Ingen personer ble skadet, men det ble en del sot i leiligheten.

Fikk kjøreforbud

HOLMLIA: Mandag ettermiddag ble en bil stoppet på Asperudtoppen på Holmlia. Grunnlaget for dette var begjæring om avskilting. Det var nemlig ikke meldt om omregistrering ved salg og heller ikke betalt avgift for dette. Det var også noe tvil knyttet til forsikring.

Politiet nedla kjøreforbud inntil forholdene var ordnet.

Fyllekjøring

E 18: Politiet stoppet klokken 04 tirsdag morgen en bil på Mosseveien. Det viste seg at føreren var beruset. Den 22 år gamle mannen ble kjørt arresten.

Alarm på senteret

MANGLERUD: Litt over klokken 06 tirsdag morgen gikk alarmen i Manglerud senter. Flere politienheter ble dirigert til stedet, men det ble ikke observert noe som kunne være tegn på innbrudd eller andre forhold. Politiet fikk etter hvert kontakt med en ansatt. Alarmen var antagelig utløst av en ulåst dør.

Dårlig sikret last

NORDSTRAND: Politiet stoppet tirsdag litt over klokken 09 en bil på Mosseveien ved Katten. Den hadde en del gipsplater som var dårlig sikret. Den 46 år gamle sjåføren hadde ikke førerkort.

Fant tom båt

ULVØYA: Tirsdag formiddag kom det melding om en gummibåt som lå ca. 300 meter utenfor Ulvøya. Havnepolitiet og Brannvesenet dro til stedet og fant båten tom. Båten har antakelig slitt seg i den kraftige vinden og tatt seg en tur på egenhånd.

Om noen savner en hvit jolle, kan de henvende seg til havnepolitiet som har tatt den i forvaring.

Stjal klær

NORDSTRAND: Tirsdag kom det melding om det politiet betegner som ordensforstyrrelser i Nordstrandhallen. En del ungdommer hadde tatt seg inn i hallen og var til sjenanse for de som trente. De hadde også vært samme sted dagen før, og da var det blitt borte en del klær.

Politiet satte igang søk i området, og fant en del unge på Karlsrud T-banestasjon. En vogn ble gjennomgått, og fem gutter i alderen 12-15 år fra Stovner ble pågrepet. Det ble også funnet en del klær som stammet fra Nordstrandhallen.

– Vi vil ta kontakt med våre kolleger på forebyggende avdeling på Stovner som følge opp guttene, sier overbetjent Dag Harald Drevsjø som er leder av forebyggende avdeling på Manglerud.

Foreldrene til de pågrepne ble også kontaktet.

Smell med 5 biler

KLEMETSRUD: Køen innover E6 ble enda lengre en vannlig onsdag morgen. Årsaken var et sammenstøt med fem biler innblandet ved Klemetsrudkrysset. En person ble sjekket av ambulansetjenesten, og fire biler måtte ha hjelp av Viking for å komme seg bort fra ulykkesstedet.

Etter en times tid gikk morgentrafikken i normalt sakte fart.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere