RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

1,2 millioner over takst på Kringsjå

Et rekkehus i Folke Bernadottes vei gikk denne uka for mer enn 1,2 millioner over takst. I tillegg anslår megleren at oppussingen kommer på over 1,5 millioner.

KRINGSJÅ: Huset på 132 kvadratmeter, som hadde en prisantydning på 4,9 millioner ligger bare et steinkast fra populære Sognsvann.

– Her er det sjelden boliger til salgs, og de som kjøper blir som regel boende lenge, sier eiendomsmeglerfullmektig Steffan Reme i Privatmegleren til dittOslo.

Reme og meglerkollega Henrik A. Berg er likevel overrasket over hvor høyt budrunden endte.

– Det var den reneste folkevandringen på visning, forteller Reme.


– Prisantydningen må jo ha vært alt for lav?

– Egentlig ikke. Husk at dette er et oppussingsobjekt, der vi regner med ekstra kostnader på over 1,5 millioner. Folk vurderer slike kostnader svært forskjellig, avhengig av hvor mye de skal gjøre selv og hva de skal betale for av håndtverkertjenester. Da er det svært vanskelig å vurdere pris på forhånd. En annen årsak er at folk som kjøper hus i dette området har tenkt å bli boende, mener han, og legger til at boligmarkedet akkurat nå er svært presset.

– I disse tider er det alt for få boliger til salgs for å kunne tilfredstille etterspørselen. Da ser vi også denne typen budruner, avslutter han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere