Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

1,2 millioner over takst på Nordstrand

SOLGT: Etter en budrunde mellom tre personer endte salget av denne sveitservillaen i Rosendalsveien 1,2 millioner over takst.
SOLGT: Etter en budrunde mellom tre personer endte salget av denne sveitservillaen i Rosendalsveien 1,2 millioner over takst. Foto: Foto: Krogsveen
Den idylliske sveitservillaen i Rosendalsveien 4 på Nordstrand gikk for 10 millioner kroner, hele 1,2 millioner over takst.

NORDSTRAND: Megler Trond Ødegård Krogsveen Nordstrand forteller at braksalget i stor grad skyldes at boligen har blitt godt tatt vare samt en fin og åpen hage.

– Det er en klassisk sveitser, og det er to helt like hus rett i nærheten. Ett i Fjellklangveien og et på andre siden av veien i Ekebergveien. Disse ble bygget over samme lest rundt 1900, forteller Ødegård som har solgt boliger i området i 13 år.

GÅR PRISENE OPP ELLER NED? SE DE RYKENDE FERSKE BOLIGPRISTALLENE

Lite, men strøkent

Da selger overtok rundt 1995 ble huset helt renovert og siden har huset blitt godt vedlikeholdt.

– De gjorde alt riktig, byttet ut utskjæringer, åpnet opp noen rom. Det er fine glatte flater. Stort, romslig kjøkken med peis.Men sammenlignet med andre boliger av denne typen i området er ikke huset særlig stort, 156 kvadratmeter. Vi trodde dette ville være et større problem, forteller megleren. Og selv om boligen har flott beliggenhet og nydelig hage, så er det ikke fjordutsikt.

– Dermed får man ikke den samme prisen som om boligen hadde ligget i Solveien. Men det ble jo et godt salg likevel, og selger er godt fornøyd.

Det var rundt 30 personer på visning, og tre interessenter var med å by. Til slutt endte prisen hele 1,2 millioner over takst.

Budrunde

Trond Ødegård forteller at februar måned har vært bra, men at det er få objekter.

– Det er ikke bonanzatilstander, men det selges jo. Hadde egentlig forventet mer trøkk, men det vi ser er at markedet er veldig selektivt. Det virker som om flere ønsker ferdig oppussede objekter, sier den erfarne megleren og legger til:

– Når det er sagt er dette vanlig på Nordstrand, her nås de store høyder i april/mai. Det er mange som tenker at det skal være et grønt preg ute før de selger. Men de beste prisene oppnås gjerne i første kvartal, for venter man er det flere objekter på markedet.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!