RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

1200 gir penger til Bogstad kunstis


Fra venstre: Christen Møller og Thomas Langaard som har ansvaret for innsamlingen med målet 1 million kroner. Her sammen med prosjektleder Bo Callander.
Fra venstre: Christen Møller og Thomas Langaard som har ansvaret for innsamlingen med målet 1 million kroner. Her sammen med prosjektleder Bo Callander. Foto: FOTO: VIDAR BAKKEN
850 000 kroner fra 1200 beboere er foreløpig resultat for innsamlingen til kunstisbane på Bogstad.

RØA: – Det er over all forventning. Vi når snart vårt mål på en million kroner, sier prosjektleder for kunstisbanen på Bogstad, Bo Callander.

Del på Facebook

I mai startet kronerullingen med å selge støtteandeler til realiseringen av kunstisbanen. Andelene er fordelt på 500, 2500 og 5000 kroner. De som kjøper får henholdsvis bronse, sølv og gullkort. Med gullkort får man for øvrig gratis inngang til banen i publikumstiden til evig tid. Det hører med til historien at kortet kan arves.

Vilt begeistret

– Hittil har 1200 mennesker kjøpt andeler til 500 kroner eller mer. Det er lov å si at vi er vilt begeistret. Vi trodde det skulle være tungsolgt. At vi skulle få en slik respons fra lokalmiljøet viser hvilken støtte kunstisbanen har i befolkningen. Det betyr at folk er godt over snittet interessert i å få realisert kunstisbanen. Dette er så bra, sier en entusiastisk prosjektleder.

Ekstra motivasjon

Callander opplyser om at selgerne har hatt mange positive opplevelser på stand.

– Det startet første lørdagen med at en som hadde lest om aksjonen i Akersposten. Han møtte opp klokken 10.00 om morgenen den dagen vi startet, ene og alene for å kjøpe en andel. Det står det respekt av. Siste gang jeg sto på stand kom et par spaserende forbi i sprutende regnvær. Jeg spurte som vanlig om de var interessert i å støtte oss. De sa at de ville tenke seg om. Jeg trodde de skulle vurdere om de skulle støtte oss eller ikke, men nei da. De kom tilbake og skulle ha gullkortet til 5000 kroner. De vurderte altså hvilken andel de skulle kjøpe. Slike opplevelser gir oss ekstra motivasjon, sier Callander.

Det er søkt om igangsettelsestillatelse for kunstisbanen og nå avventes svar fra Plan- og bygningsetaten. Håpet for kunstistilhengerne er å gjøre det første spadetaket klokken 11.00, den 11/11 – 2011.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere