RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SØRBRÅTEN: 12000 visninger så langt for denne eiendommen på Sørbråten. Foto: Boligadvokatene
SØRBRÅTEN: 12000 visninger så langt for denne eiendommen på Sørbråten. Foto: Boligadvokatene

12000 har vært innom og sett på dette huset

Én eneste bolig til salgs i Marka på finn.no. Men derimot er interessen for eiendommen til nesten fem millioner kroner, veldig stor.

MARKA: Ja det har vært veldig stor interesse så langt for boligen - overraskende mange som har vært innom finn.no-annonsen. Vi er fornøyde med 12000 visninger så langt, og før det har vært en eneste visning på eiendommen. Flere har også fått prospekt etter henvendelse til vårt kontor, sier advokat Geir Dahlskås i Boligadvokatene, til Nordre Aker Budstikke tirsdag morgen.

Boligen på Sørbråten ble lagt ut på finn.no før jul. BRA er 206 kvardratmeter, og primærrom er 140 kvadratmeter. Prisantydning er 4.990.000,-.

"Fredelig og svært attraktivt boligområde"

Av prospektet går det blant annet frem at eiendommen i Sørbråtveien ligger i et «fredelig og svært attraktivt boligområde på Sørbråten innerst i Maridalen.» Med Marka som nærmeste nabo, og ikke langt unna Snippen togstasjon. Ti minutter biltur til nærmeste butikk, Maridalen skole (skolebuss) og Maridalen barnehage. Boligen, opprinngelig fra 1920, har oppussingsbehov.

Egen plan for området

Høsten 2013 ble det stadfestet ny reguleringsplan for området. Blant annet er det restriksjoner på å bygge mer en 325 BRA på hver boligeiendom. Det inkluderer også areal til eventuell garasje, bod og lignende.

Dette er en sjelden anledning. Visningene er torsdag 15. januar og søndag 18. januar, inviterer Dahlskås.

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 blir Nordre Aker Budstikke ny, som ren nettavis på nab.no. Les mer om det her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev ved å sende en mail, eller fyll ut skjemaet under.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere