RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

13 års fengsel for knivdrap


Mannen som stakk en mann til døde med kniv i en rekkehusleilighetved Nordseterskogen i august 2008, er dømt til 13 års fengsel.
Mannen som stakk en mann til døde med kniv i en rekkehusleilighetved Nordseterskogen i august 2008, er dømt til 13 års fengsel.
Mannen som i august 2008 drepte en mann med kniv på Nordseter, er dømt til 13 års fengsel.

NORDSETER: Det var om kvelden 16. august at en 43 år gammel mann oppsøkte sin tidligere samboer og hennes mindreårige sønn i Birger Olivers vei. Da han oppdaget at en annen mann skulle overnatte i leiligheten, forsvant han i sinne.

Basketak med kniv

Beruset, og bevæpnet med en kniv kom han senere på natten tilbake til ekssamboeren. Det endte med at hennes italienske venn i ren sjalusi ble drept med flere knivstikk etter et basketak mellom de to mennene.

Politiet ble raskt tilkalt, og fant italieneren død på sengen i et av soverommene. 43-åringen innrømmet umiddelbart at det var han som sto bak ugjerningen.

Var vitner

Både kvinnen og niåringen var vitner til knivstikkingen. I tillegg til å måtte sone 13 år i fengsel, må mannen betale erstatning og oppreisning til både mor og sønn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere