RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

13 omkom på veiene i mars

Oslo: 45 personer har mistet livet i trafikken i løpet av årets første tre måneder. Det er fire færre enn i samme periode i fjor. Trygg Trafikk melder at det foreløpige tallet for trafikkdrepte i mars 2006 er 13. I samme måned i 2005 var det foreløpige tallet 17. Dette ble også det endelige tallet for omkomne i marstrafikken 2005. I gjennomsnitt de foregående fem år har 18 personer omkommet i veitrafikkulykker i mars måned.
Hittil i 2006 har 45 personer omkommet i veitrafikken. I løpet av samme periode i fjor mistet 49 personer livet på norske veier. Tallene i mars fordeler seg med 10 bilførere, en bilpassasjer, en akende og en fotgjenger. Av de 11 som omkom i bilulykker ble åtte drept i kollisjon med annet motorkjøretøy og tre drept i utforkjøring. Av de 13 som omkom i trafikken i mars var åtte menn, tre kvinner og to barn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere