RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

UTSIKT: Flott utsikt over Maridalsvannet fra boligen. Foto: Krogsveen
UTSIKT: Flott utsikt over Maridalsvannet fra boligen. Foto: Krogsveen

135 kvadrat solgt 1 million over takst

Tirsdag ble del av tomannsbolig solgt for kroner 8.160.000,-. Prisantydning var 6.690.000,-.

KJELSÅS: Denne uken ble del av tomannsbolig i Lachmannsveien, med bruksareale 135 kvardatmeter, solgt for kr 8.160.000 kroner.

Prisantydning var kroner 6.990.000,-, altså gikk boligen nesten 1.2 millioner kroner over prisantydning. Verditakst var 7.100.000 kroner.

Totalt har boligen et bruttoareale på 211. kvadratmeter. Eiendommen ligger flott til på Kjelsås, med utstikt over Maridalsvannet.

Nær skole, elva og Marka

«...Fra eiendommen er det fem minutter å gå til Kjelsås barneskole og Kjelsås skole barnehage. Endeholdeplassen for trikken er i umiddelbar nærhet. Går man ned forbi skolen, kommer man til holdeplassen for buss og tog...», heter det i prospektet til meglerfirmaet Krogsveen AS.

Det fremheves også at området kan by på flotte turområder, skiløypene som starter like ved døren og nærhet til badeplasser som Frysja/Stilla, samt Akerselva med idyllisk tursti.

Eiendomsmegler Tommy Løvli mener beliggenheten kan ha hatt mye å si.

– En veldig flott utsikt over Maridalsvannet og deler av marka gjorde nok at ekstra mange falt for denne eiendommen, sier Løvli.

Les også: Denne hytta kan du få gratis

Mangelvare

Boligen blir i prospektet beskrevet som en «meget pen og innholdsrik del av tomannsbolig». Boligen har blant annet tre soverom og dobbeltgarasje.

Eiendomsmegler Løvli kan fortelle om et bra marked for familieboliger i Nordre Aker. Han betegner dette som en mangelvare.

– Kombinasjonen av kort skolevei, god skole, nærhet til marka og et idrettslag med bredt tilbud er grunnen til de gode prisene som oppnås for disse boligene her, ifølge eiendomsmegler Tommy Løvli. 

Les også: Dette må du passe på når du selger bolig

Les også: 3,1 mill. kroner for 40 kvadrat

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere