RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

ATTRAKTIVT: 1.590 kvadratmeter hage var det som lokket rundt 60 personer til å kikke nærmere på dette huset, mener megler Petter Løsåmoen i Krogsveen.
ATTRAKTIVT: 1.590 kvadratmeter hage var det som lokket rundt 60 personer til å kikke nærmere på dette huset, mener megler Petter Løsåmoen i Krogsveen. Foto: Alle foto: Krogsveen

1,35 mill. over takst på Skullerud

Selv med om det går en høyspentledning over tomtegrensen var det trangt om plassen under visningen.

SKULLERUD: Under visningen av eneboligen i Johan Scharffenbergsvei 2 på Skullerud var det stappfullt.

Megler regner med at rundt 60 interessenter var innom, dette til tross for at boligen hadde en prisantydning på 6 millioner kroner, en pris helt i det øvre sjiktet for området.

Megler Petter Løsåmoen i Krogsveen  mener det var hagen, som er på hele på 1.590 kvadratmeter, som lokket folk.

– Det er en sjelden bolig, og det ble en ganske så uvanlig pris, forteller megleren.

Etter budrunde med fem personer involvert endte prisen på 7,35 millioner kroner, 1,35. millioner over takst.

LES OGSÅ: Denne boligen ga prisrekord på Bøler

Prisrekord

Dette er en soleklar prisrekord for Skullerud-området. Løsåmoen forteller at dette er en pris som de vanligvis kun ser på Godlia og Skøyenåsen i Østensjø bydel.

– Jeg har solgt to andre eneboliger her i år, de gikk for rett oppunder seks millioner, så dette er nok en pris det vil ta flere år før vi ser igjen, sier megleren som legger til at dette er en tomt som er helt enestående i området.

– Boligen er perfekt for barnefamilier, og dem var det mange av på visning. Mange som ønsket seg en fotballbane i hagen. Og mange var lokale, de hadde nok gått forbi denne tomten flere ganger før, sier megleren.

LES OGSÅ: 135 kvadrat solgt 1 million over takst

Ledning skremte ikke

Selv om tomten er mer enn stor nok til et hus eller to til, er det ikke mulig å utvikle den med tanke på utbygging. Årsaken er at det går en høyspentledning ved tomtegrensen.

– Det er jo fint at det fortsatt finnes slike hager i området, at ikke alt blir bygget ut. Og ledningen er såpass langt unna at den ikke skremte vekk de private kjøperne, sier Petter Løsåmoen.

Barnefamilier vil til Østensjø

Krogsveen Oppsal har hatt flere gode salg på familieboliger den siste tiden.

En halvpart av en tomannsbolig på Skøyenåsen gikk nylig for 6 millioner kroner, nesten en million over takst. Et rekkehus på Bogerud gikk en halv million over takst og endte på over 5 millioner. På Oppsal nådde en enebolig en pris på over 9 millioner, også dette var en halv million over takst.

– Det viser jo at markedet er stabilt bra på familieboliger, sier megleren og legger til at det har vært bra trøkk på boligmarkedet i Østensjø den siste tiden.

– Det har kommet mye boliger i mai, det blir spennende å se hvordan det blir fremover, sier Løsåmoen.

LES OGSÅ:

Obos vil kjøpe Block Watne

Her kan kvadratmeteren koste 134.000 kroner

Her kommer 65 nye leiligheter
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere