RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

14-åring stjal øl


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
Øvelseskjøring som gikk galt, sikring av last med strikk og en øl-tørst mindreårig. Her er politiloggen fra Manglerud politistasjon.

Øvelseskjørte i grøfta

MORTENSRUD: Fredag klokken 11.13 fikk politiet melding om en trafikkulykke i Mortensrudveien. I en skarp sving hadde en bil kjørt av veien. Ingen personer var skadet. To kvinner på 43 og 53 år drev øvelseskjøring da ulykken skjedde. Den 43 år gamle kvinnen fikk førerkortet sitt midlertidig beslaglagt mens man kartlegger omstendighetene rundt ulykken.

Brann i kiosk

MORTENSRUD: Like før halv ett natt til lørdag fikk politiet melding om brann i en søppelbøtte montert på en brakke ved kunstgressbanen på Mortensrud. Brannen ble slukket, men kontaineren og kiosken fikk en del skader. Politiet varslet kioskansvarlig om brannen. Vitner har observert tre til fire ungdommer som løp fra stedet like før brannen og er svært interessert i å komme i kontakt med personer som kan ha ytterligere opplysninger i saken.

Uten førerkort på moped

ORMØYA: Politiet stanset klokken 02.16 natt til lørdag en 30 år gammel kvinne som kjørte moped i Heimlibakken på Ormøya. Det viste seg at kvinnens førerkort allerede var tatt av politiet og at mopeden manglet betaling for årsavgift. Kvinnen ble dermed anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort og mopeden avskiltet og parkert på stedet.

Syklist fløy over panseret

NORDSETER: En syklist fikk lørdag ved 13-tiden et noe ublidt møte med en bil i krysset Lambertseterveien/Ekebergveien. Syklisten kom i sykkelfeltet i Ekebergveien og måtte bråbremse for en 30 år gammel kvinne som ikke overholdt vikeplikten i det hun svingte ut fra Lambertseterveien. Resultatet ble at syklisten fløy over panseret på bilen og deiset i asfalten. Syklisten skal ikke være hardt skadd, men hadde ikke hjelm og ble kjørt til legevakten for sjekk. Den 30 år gamle kvinnen er anmeldt for brudd på vikeplikten.

Glemte olje på ovnen

HALLAGERBAKKEN: Like før klokken 18 lørdag ulte en brannalarm i Hallagerbakken. Det var ingen til stedet i leiligheten, men det brant på kjøkkenet. Brannen ble etter hvert slukket og leiligheten luftet ut. Det er trolig olje som sto på ovnen som har antent. Leiligheten var ikke beboelig og de to personene som bor der fikk bo hos venner. To personer ble sjekket av ambulanse fordi de var eksponert for røyken. Det er opprettet sak på forholdet.

14-åring stjal øl

MORTENSRUD: En 14 år gammel gutt ble lørdag klokken 20.28 tatt for nasking av øl på en butikk på Mortensrud torg. Politiet og guttens foreldre ankom stedet. Det ble gjennomført en samtale med gutten og butikken anmelder forholdet.

Nattlig brødsteiking gikk galt

ÅSBRÅTEN: Like før halv fire natt til søndag måtte politiet og brannvesenet rykke ut til en leilighet i Duetråkket på Åsbråten. Det luktet røyk i oppgangen, men viste seg å ikke være brann. En 59 år gammel mann hadde forsøkt å steike brød på natten og dette hadde svidd seg.

Stakk fra politiet i stjålet bil

JOMFRUBRÅTEN: To menn ville søndag klokken 13.19 ikke stanse da politiet forsøkte å kontrollere bilen de kjørte i Oberst Rohdes vei. Det ble en liten biljakt som endte på Jomfrubråten. De to karene i bilen la på sprang og politiet fikk innhentet sjåføren, en 31 år gammel mann. Det viste seg at bilen var stjålet. Mannen ble pågrepet og kjørt i arresten og er i tillegg til bilbrukstyveri nå anmeldt for kjøring i ruspåvirket tilstand og brudd på våpenloven etter funn av kniver i bilen. Passasjeren var forduftet.

Tatt med hasj

ABILDSØ: En 21 år gammel mann på sparkesykkel ble klokken 02.36 natt til mandag kontrollert av politiet på Abildsø. Det viste seg at han hadde nok hasj i lomme til å bli kjørt i arresten.

Sikret madrasser med stikk

MORTENSRU: Mandag ettermiddag løsnet to rammemadrasser fra taket på en bil på E6 på Mortensrud. En av madrassene fløy inn i frontruta på en taxi. Utrolig nok kom ingen til skade. Det viste seg at den 38 pr gamle kvinnen som kjørt bilen hadde sikret rammemadrassene på taket med strikkstropper. Hun er nå anmeldt for forholdet.

Måtte spise kald mat

ABILDSØ: Sent tirsdag kveld fikk politiet melding om en brann i skogen ved tennisanlegget på Abildsø. Etter litt leting kom politiet over et polsk par som campet i skogen. De hadde tent opp et bål som sporenstreks måtte slukkes. Paret måtte spise kald middag.

Uten lappen

SKULLERUD: En 38 år gammel mann ble stanset av politiet fordi han kjørte uten bilbelte i Gamle Enebakkvei klokken 17.30 onsdag. Det viste seg også at mannen manglet førerkort og han er nå anmeldt for dette. Bilen ble parkert på stedet.

Stjal kobberrør

RYEN: Like etter klokken fire natt til onsdag fikk politiet melding om et innbrudd i Vårveien 51. Melder var nokså langt unna, men hadde hørt en rute knuse og en mann som løp fra stedet med noe langt. En rød liten personbil ble sett på stedet like etterpå og mannen forsvant trolig i denne. Politiet fant ikke noen knust rute på stedet, men en del kobberrør som kan være forenelig med lyden melder hørte. Det ble søkt i området, men ingen ble funnet.

Les også:

Joshua French: – Mamma, det er ingen som vet hvordan Tjostolv og jeg har lidd

Tatt for "kenguruaktig" promillekjøring

Her endte den elleville fylleferden

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere