14-åringer kastet ut hjemmefra

 

  Foto: Illustrasjonsfoto

Manglerud-politiet har i løpet av de senere dagene fått to meldinger om at barn har blitt kastet ut hjemmefra. Det har vært snakk om 14-åringer.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: – Dette er forhold vi tar meget alvorlig og følger opp forebyggende, sier overbetjent Dag Harald Drevsjø.

Første forhold er notert lørdag klokken 01.44 på en 14-åring på Lambertseter. Han fikk ikke komme inn hjemme. Gutten, som er kjent fra tidligere, ble kjørt barnevernsvakta.

Forhold nr. to er loggført mandag klokken 01.20 fra området ved Mortensrud T-bane. Der fortalte gutten at han hadde kranglet med moren, hadde gått ut, men fikk ikke kom inn igjen. Han ble kjørt hjem av politiet hvor det hele ordnet seg etter en samtale.

Men politiet følger opp begge sakene.Fra politiloggen forøvrig kan nevnes:

Slossing på Manglerud

Natt til lørdag kom det melding om slossing i Klinkerveien på Manglerud. 6-7 gutter hadde gått på to andre. Oppgjøret hadde sin rot i en alene-hjemme-fest. Ingen ble alvorlig skadet. Og festen ble avsluttet.

Uklar identitet

Politiet stoppet natt til lørdag en bil i Nordstrandveien med tre personer. To kunne legitimere seg som polakker. Den tredje ble kjørt til sentralarresten for å klarlegge identitet. Han ble etter hvert løslatt.

Bilbrann på Brenna

Litt over klokken 05 natt til lørdag kom det melding om bilbrann i Pasopveien på Brenna. Den var overtent da brannvesenet kom, men de fikk slukket. Ingen ble skadet.År- saken til brannen er ukjent.

Stjal smykker

Lørdag kveld ble det meldt om innbrudd i en bolig i Lofsrudhøgda. Tyv(er) hadde kommet seg inn gjenno0m en ulåst(?) balkongdør. Det er meldt om at smykker er borte.

Brennevinsalg fra bil

Lørdag kveld ble det meldt om at det ble solgt brenenvin fra en bil i Feltspatveien på Lambertseter. Politiet fant frem til bilen, men kunne ikke få dokumentert salg. Derimot beslagla de ca. 30 flasker smuglerbrennevin. Føreren av bil, en 19 år gammel mann ble anmeldt. Han hadde med seg en passasjer.

Bortviste teltere

Lørdag kveld kom politiet igjen over rumenere som hadde slått seg ned i telt i Ekebergskogen ved restauranten. En 17 år gammel gutt og en 20 år gammel jente ble bortvist.

Tørrkokt kjele

Søndag morgen ble det meldt om at det kom røyk fra en vindu i Langbølgen 1 ved gamle Lambertseter senter.

Politiet forsøkte å få kontakt med vedkommende som skulle bo på adressen, men lyktes ikke. Brannvesenet tok seg derfor inn i leiligheten og fant en person som ble tatt ut. Vedkommende ble anmeldt. Tørrkokt kjele var årsaken til røyken.

Knuste ruter

Søndag formiddag kom det melding om skadeverk på pizza'n i Granberg senter på Bjørndal. Alle rutene var knust.

Tatt med hasj

En mann ble litt over klokken 03 natt til mandag stoppet i Ekebergveien ved Kastellet. Det ble funnet noe hasj på vedkommende som godtok forenklet forelegg. Det ble skrevet anmeldelse.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.