14-åringer ranet på t-banestasjonen

 

  Foto: Illustrasjonsfoto

Ran, innbrudd og flere typer røyk var blant årsakene til Manglerud-politiets utrykninger de siste dagene.

MORTENSRUD/SKULLERUD: Lørdag kveld ble politiet kontaktet av to 14-åringer som fortalte at de på Skullerud t-banestasjon var blitt ranet av noen eldre. Mobiltelefoner var utbyttet.

Ranerne skulle ha stukket i retning Mortensrud. Der påtraff politiet to 16-åringer som passet til beskrivelsen. Disse ble pågrepet og må svare for sin gjerning. Forholdet er av politiet kodet som ran.

Andre saker fra Manglerud-politiets logg:

Knuste rute

MORTENSRUD: Fredag kveld kom det melding om at det var knust en rute i en paviljong på Stenbråten skole. 7-8 unge i alderen 15-20 var sett løpe fra stedet mot Mortensrud senter. Vaktmester og vaktselskap ble varslet. Det er ikke meldt om at noen har vært inne i skolebygningen.

Var ingen brann

OPPSAL: Lørdag morgen ble det meldt om mye røyk i et hus i Sveiserveien på Oppsal. Det viste seg ikke å være brann, men at en ledning til en varmtvannsbereder hadde blitt for varm, og det hadde begynt å gløde.

Brannvesenets oppgave ble å foreta utlufting. Ingen ble skadet.

To sovnet fra matlaging

LAMBERTSETER: Naboer til en leilighet i Steinspranget på Lambertseter meldte søndag morgen at en røykvarsler ulte. Nødetatene tok seg inn i den aktuelle leiligheten og fikk vekket en person. Det var mye røyk som stammet fra en alt for varm stekepanne. Etter hvert ble det klart at det også var en sovende person til i leiligheten. Begge ble hjulpet ut og sjekket for eventuelle røykskader. Deretter var det behov for utlufting.

Tittet i biler

ØSTENSJØ: Søndag ettermiddag ble det meldt til politiet at en mann var svært interessert i og tittet inn i biler i Låveveien på Skøyenåsen. Han skulle bære på en bag og en plastpose.

Politiet kom over en mann som passet til beskrivelsen. Det ble funnet piller og cannabis på den 43 år gamle mannen. Han ble transportert til Brynseng T-banestasjon for å komme seg hjem.

Innbrudd med stige

NORDSTRAND: Søndag kveld kom en boligeier hjem til huset sitt i Kaptein Oppegårds vei og oppdaget at det hadde vært innbrudd. Veien inn hadde gått via en stige som var satt opp mot et vindu i 2. etasje. Innbruddet hadde skjedde i løpet av helgen. Det er ukjent hva som er stjålet.

Lastebil mot to personbiler

MORTENSRUD: Det ble ingen større skader, men en del trafikale problemer da en lastebil og to personbiler kjørte på hverandre mandag morgen. Dette skjedde på E6 innover ved Mortensrud. De tre ekvipasjene kom seg til Skulleruddumpa hvor de kom seg ut av veien for å skrive skademeldinger.

Fyrte opp bål

KLEMETSRUD: Mandag kveld kom politiet over en mann som hadde fyrt opp et bål i en bakgård i Enebakkveien på Klemetsrud. Han hadde gjort seg klar for å slå seg til der for natten.

Det viste seg etter hvert at mannen – en østeuropeer - tidligere på dagen var tatt for fyllekjøring. Han ble etter hvert hentet av bekjente.

Var godt ruset

HAUKETO: Politiet måtte litt over klokken 04 natt til tirsdag ta seg av en godt ruset mann i Nedre Prinsdals vei ved Hauketo stasjon. Han hadde fått i seg mer enn nok av hasjrøyk.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.